• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan papağanım çok kilo kaybetti

akanaytac

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kötü kokuyor ve dışkısı normal deyil
Hastalık Belirti Tarihi
20 May 2021
Kullanılan İlaç
Yok
Mrb 2 tane lutino sultan papağanım var ama birisi çok kilo kaybetti yemesinde bir problem yok gayet güzel yem yiyor ama yinede kilo kaybetti hemde çok şimdi size dışkı resimlerini göndercem arada bir resimde göreceğiz gibi öyle bir dışkı yapıyor ki sanki iç organları dışarı çıkmış gibi şimdi sadece kıl kurdu kadar ince sade yeşilimsi bazende açık kahverengi yine kıl kurdu kada çıkarıyor halsizlik de yok yem yemesindede problem yok lütfen bana yardımcı olun kuşum için çok endiseleniyorum

Bahar Y.

Müdavim
Hastalık konusunda bişey diyemem ama yinede iki kuşu birbirinden ayırın bence

Serap tunc

Yeni Üye
Benim kuşumda hemen hemen bu şekilde naptınız acaba

Serap tunc

Yeni Üye
Hayır yok işer gibi dışkısı fazla fazla su tüketiyor ve bağırıyor dışarı çıkarttıgımda duvar kenarlarını yiyor

erenunl

Müdavim
Yavru kuşlar da bu tür dışkı normal mi ? Benim 8 günlük yavrularım da böyle multivit, her gün yumurta maması veriyorum

Bahar Y.

Müdavim
Bende böyle düşünüyorum, siz yinede yeni konu açın dışkı fotoğrafı ekleyin bakalım
İç parazit var gibi bu dışkılarda herzaman bu şekilde ise sağlıklı bir dışkı değil. 8 günlük yavrular için mamaya vs göre normal sayılabilir.

erenunl

Müdavim
İç parazit var gibi bu dışkılarda herzaman bu şekilde ise sağlıklı bir dışkı değil. 8 günlük yavrular için mamaya vs göre normal sayılabilir.
Bir süre 2 3 gün gibi elle besleme yaptım sonra anneleri besleyince bıraktım bundan diye düşündüm

Üst Alt