• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et SULTAN PAPAĞANIM ÇOK HALSİZ

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kutuda götürün sıkıntı olmaz

yusufs

Yeni Üye
2 gün önce veterinere götürdüm kursağında ve karaciğerinde problem olduğunu söyledi. 2 tane damla verdi biri probiyotik biri de multivitamin&aminoasit sanırım onları günde bir kere şırıngayla veriyoruz. sabah ve akşamları veterinere götürüyorum orda veteriner kendi hazırladığı besin karışımını besleme aparatıyla veriyor fakat paşa yarısını kusuyo:( dışkısı biraz toparlamıştı sulu değildi ama az önce tekrar sulu yaptı. kafesin altına sıcak su torbası koyup havluyla sardım (çok sıcak olmayacak şekilde) şu an onun üstünde duruyo ama çok halsiz adım atmaya mecali yok. veteriner inşallah toparliycaz dedi. bilmiyorum çok korkuyorum:(

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
2 gün önce veterinere götürdüm kursağında ve karaciğerinde problem olduğunu söyledi. 2 tane damla verdi biri probiyotik biri de multivitamin&aminoasit sanırım onları günde bir kere şırıngayla veriyoruz. sabah ve akşamları veterinere götürüyorum orda veteriner kendi hazırladığı besin karışımını besleme aparatıyla veriyor fakat paşa yarısını kusuyo:( dışkısı biraz toparlamıştı sulu değildi ama az önce tekrar sulu yaptı. kafesin altına sıcak su torbası koyup havluyla sardım (çok sıcak olmayacak şekilde) şu an onun üstünde duruyo ama çok halsiz adım atmaya mecali yok. veteriner inşallah toparliycaz dedi. bilmiyorum çok korkuyorum:(
Veteriner ne teşhis koydu? Nedir hastalığı?

Kusumuseviyorumm

Yeni Üye
Benim kuşumda bu şekilde yaşadığım ilçede veterinerler var ama hiç birisi küçük baslara bakmıyor alttaki fotoğrafda benim kuşum kendisi Sultan papagani onunla oyunlar oynuyorum toparlasin diye diskisida bu şekilde. Yardım edin.IMG_20260716_123244.jpgIMG_20260716_123232.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Benim kuşumda bu şekilde yaşadığım ilçede veterinerler var ama hiç birisi küçük baslara bakmıyor alttaki fotoğrafda benim kuşum kendisi Sultan papagani onunla oyunlar oynuyorum toparlasin diye diskisida bu şekilde. Yardım edin.Ekli dosyayı görüntüle 107316Ekli dosyayı görüntüle 107317
Merhaba geçmiş olsun, çeşme suyu yada arıtma su kullanmayın
Kapalı şişe su verin
Probiyotik bağışıklık sistemi içindir mutlaka temin edin
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir

Üst Alt