• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanım Çok Halsiz

Elcin

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik
Hastalık Belirti Tarihi
12 May 2022
Merhaba, 2 aylık sultan papağanım var. Normalde çok öterdi ıslık çalınca ya da tv sesine vs. ama bir kaç gündür halsiz ve hiç ses çıkartmıyor. Elimi uzattığım anda başını aşağı eğiyor. Mutsuz/küsmüş gibi sanki ama neredeyse hiç yalnız bırakmıyoruz. Yemek yemesi de düzgün darı da veriyoruz. Sizce sorun nedir? Bir veterinere götürmeli miyim?

Ekli dosyalar

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba geçmiş olsun. Yeni yapılmış dışkı fotoğrafı yollar mısınız

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşu veterinere goturebilirsin imkanın varsa. Kanatlı uzmani olduğundan emin olup dışkı analizi yaptırabilirsin. Hızlı bir sekilde

İremAr22

Yeni Üye
Şöyle yapın acil veterinere götürün ama tek veterinerle kalmayın. Her hekimin dediği doğru değil bunu bilin. Ne olduğunu tam anlayamadım ama bu forumda eski forumcular ne derse doğru

Elcin

Yeni Üye
Verdiğiniz bilgi için hepinize teşekkür ederim. O günün sabahı veterine götürdüm ve tedaviye başladık. İyileşmesini umuyoruz ♥ Çok teşekkür ederim

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Verdiğiniz bilgi için hepinize teşekkür ederim. O günün sabahı veterine götürdüm ve tedaviye başladık. İyileşmesini umuyoruz ♥ Çok teşekkür ederim
Merhaba veteriner ne tür öneride bulundu ve nasıl bir tedaviye karar verdi? İlaç varsa ismini söyler misiniz biz de bilgilenmiş oluruz. Tekrardan geçmiş olsun 💐

Üst Alt