• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanım çok bitkin

Umutttt

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
surekli uyuyor sadece yem için kalkiyor çok bitkin
Hastalık Belirti Tarihi
20 Şub 2024
bütün gün uyuyor sadece yem yemek için kalkıyor yemi de çok yavaş ve iştahsız yiyor gözleri kapalı yiyor elimi uzatiyorum tepki bile vermiyor lütfen yardımcı olun 2 hafta önce eve getirdim

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
bütün gün uyuyor sadece yem yemek için kalkıyor yemi de çok yavaş ve iştahsız yiyor gözleri kapalı yiyor elimi uzatiyorum tepki bile vermiyor lütfen yardımcı olun 2 hafta önce eve getirdim
Ayrıca beyaz petece üzerine yeni yaptığı dışkılarını fotoğraflarını yükleyebilir misiniz

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
İyi değil kuş, dışkılar da kötü kanatlı uzmanı görmesi lazım. Beyaz peçete koyup tekrar dışkı fotoğrafı atar mısınız? Gazeteden tam anlaşılmıyor, ama enfeksiyonlu gibi görünüyor.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
hardal rengi dışkı karaciğer probleminden, yem yememesinden kaynaklı veya chlamydiosisden dolayı olabilir. Kanatlı uzmanına yakından tedavi ettirme imkanınız varsa çok iyi olur. @Şehmus BAKIR hocam siz ne düşünüyorsunuz?

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Başınız sağ olsun 🥺

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
hardal rengi dışkı karaciğer probleminden, yem yememesinden kaynaklı veya chlamydiosisden dolayı olabilir. Kanatlı uzmanına yakından tedavi ettirme imkanınız varsa çok iyi olur. @Şehmus BAKIR hocam siz ne düşünüyorsunuz?
Acil durum diyorum müdahale olmazsa kötü sonuç

Fidan.

Aktif Üye
Başınız sağolsun insanın çok sevdiği birini ya da hayvanı her ne olursa olsun kaybedince canından can çıkmış kadar üzülüyor bende kusşum öldüğünde bu acıyı daha önce yaşamamıştım

ErkanT.

Yeni Üye
Aynı olayı bende yaşamıştım kullandığım ilaçları bırakıyorum. Belki başka birisinin işine yarar.

Kullanımı:
Levmix: Yarım çay bardağı suya buğday tanesi kadar koyun. 1 gün kullanın. Bu karışımı mama yapımında kullanabilirsiniz.

Diğer iki paketi birbirine karıştırıp gene yarım çay bardağına nohut kadar koyup aynı şekilde günde iki üç kez içirin. 3-5 gün uygulayın. Bununda mama ile kullanabilirsiniz.

Bu işlemlerin ardından 4-5 gün probiyotik tedavisi uygulayın. Tarihinin geçmiş olmadığından emin olun.

Ekli dosyayı görüntüle 60919

Üst Alt