• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan Papağanım Çırpınıyor

baran_055

Aktif Üye
Bugün yeni aldığım sultan papağanı üstteki tüneğe tırmanıp aşşağı atlıyor çok haraketli bir sağ bir sol yapıyor haraketli olması çok iyi ama görüntü de sanki can çekişiyor gibi. Bu bir sorun mudur yoksa oyun falan oynayıp alışmaya mı çalışıyor? Şuan kafesin tabanında bana bakıyor. İlk geldiğinde geçici olarak kafesi yere köşeye koymuştum mum gibi duruyordu şuan kafesi biraz üstte aldım hemen hareketlendi bir de kanat çırparken bir şey olmuş gibi bağırıyor.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Henüz kafesi ve ortamı tanımıyor tedirgin ve ürkek. Zamanla normalleşir. Kafes içi eğitimle adım atın. Tüyler yıpranmış. BT amin Forte takviye verin

baran_055

Aktif Üye
Henüz kafesi ve ortamı tanımıyor tedirgin ve ürkek. Zamanla normalleşir. Kafes içi eğitimle adım atın. Tüyler yıpranmış. BT amin Forte takviye verin
Gerwit w multivitamin, probiyotik ve bt main forte sipariş vericem bu akşam. Kafesine grit kum da koyucam. Ne zamana alışır böyle çırpınma davranışları gider?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gerwit w multivitamin, probiyotik ve bt main forte sipariş vericem bu akşam. Kafesine grit kum da koyucam. Ne zamana alışır böyle çırpınma davranışları gider?
Ne kadar çok ilgilenirseniz okadar çabuk olur süreç.

Üst Alt