Çarpma etkisiyle şoka girmiş olabilir. Takip edin. Ağızdan burnundan kan gelme yada denge kabı gibi durumlar olursa iç kanama ihtimali olabilir. Öyle bir durum olursa kanatlı uzmanına götürmeniz gerekir. Yemesini hareketlerini vs takip edin.
Merhaba Değerli Kafeskuslaricom Ailesi 😊 Sizlerden Benim bir ricam olacak ve lütfen katkıda bulunmanızı istiyorum çünkü bu konu çok önemlidir 🙏 Herkes kendi şehrinde illaki kuşu ile ilgili Tecrübe edinmiştir.Sizlerden istediğim güvendiginiz ve memnun kaldığınız kanatlı uzmanın klinik ismi...
Çarpma etkisiyle şoka girmiş olabilir. Takip edin. Ağızdan burnundan kan gelme yada denge kabı gibi durumlar olursa iç kanama ihtimali olabilir. Öyle bir durum olursa kanatlı uzmanına götürmeniz gerekir. Yemesini hareketlerini vs takip edin.
Sorun olacağınız sanmıyorum. İnşallah tekrarı olmaz. Eve yeni gelmiş bir kılsa ortamı bilmediği için çarpma durumları oluyor. Bir kaç gün kafeste dinlendirin. Kendiniz zaten çıkmak için belli edecektir.
Bu arada görselde yemlik üzerinde duruyor. Oradan yemliğe dışkılama olayı olabilir. Oraya suluk taksanız ucu geleceği için belki orada durmaz. Bir şekilde buna çözüm bulsanız iyi olur.
Artık bu şekilde duruyor normalleşti. Kuşum 3 yıldır benimle, beni takip ediyordu bir anda çarptı. Yemligini değiştirdim yerine suluk koydum daha iyi oldu şuan. Çok teşekkürler