• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım biranda durgunlaştı

SamilBr

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Gözlerini kapatıp açıyor
Hastalık Belirti Tarihi
5 Haz 2025
Kullanılan İlaç
İlaç kullanmıyor
8 aylık bir sultan papağanı satın aldım yaklaşık 3 haftadır bende ilk başlarda sakindi sonra alıştı bize fakat bugün yıkanır kendisi belki diye ılık su ile bir kutu kullanarak bekledim fakat yıkanmadı sonra uçtu biraz ve hafif şekilde sanırım kafasını çarptı şuan çok durgun bir şekilde kafesinde bekliyor yorulduğu için mi böyle acaba bilmiyorum gözlerini kapatıp açıyor sürekli ne yapmam lazım.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kafasını çarptı ise şoka girmiş olabilir. Herhangi bir kanama vs var mı? Dışkısını takip edin.

SamilBr

Yeni Üye
Kontrol ettim herhangi bir kötü durum olmadı sanırım yoruldu o yüzden öyle davrandı hâlâ elime saldırıyor her zamanki gibi

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Kontrol ettim herhangi bir kötü durum olmadı sanırım yoruldu o yüzden öyle davrandı hâlâ elime saldırıyor her zamanki gibi
Benim fikrim yorulmuş,
Benim sultanlar cahillik edip gelir gelmez açmıştık, kanamalı yaralar olacak şekilde çarpmışlardı, çok şükür bir şey olmadı,
çok uçurmadığım kuşları açtığım da dediğiniz gibi durumlarla karşılaşıyorum, bence bir sorun yoktur diye umuyorum.
İyi akşamlar.

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Gözlemlemeye devam edin. İştahsızlık, dışkıda farklılık gibi durumlar olursa konu altında güncelleme yaparsınız. Takviye kullanın bağışıklığı güçlensin.

SamilBr

Yeni Üye
Gözlemlemeye devam edin. İştahsızlık, dışkıda farklılık gibi durumlar olursa konu altında güncelleme yaparsınız. Takviye kullanın bağışıklığı güçlensin.
Takviye olarak neleri önerirsiniz veteriner eşliğinde mi alıp kullanmalıyım

SamilBr

Yeni Üye
Benim fikrim yorulmuş,
Benim sultanlar cahillik edip gelir gelmez açmıştık, kanamalı yaralar olacak şekilde çarpmışlardı, çok şükür bir şey olmadı,
çok uçurmadığım kuşları açtığım da dediğiniz gibi durumlarla karşılaşıyorum, bence bir sorun yoktur diye umuyorum.
İyi akşamlar.
Kontrol ettim herhangi kötü bir durum olmadı bende yorulduğunu düşündüm sadece anlamadığım şey çok çabuk saldırıyor ellerim kuşun gaga izi ile kaldı

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Takviye olarak neleri önerirsiniz veteriner eşliğinde mi alıp kullanmalıyım
Veteriner eşliğinde olmasına gerek yok bunlar rutin kullanmanız önerilen takviyelerdir. Güncel durumu nasıl?

Üst Alt