Hocalarım bir süredir kuşumu takip ediyorum ve davranışlarinda bir anormallikll görünmüyor ancak dışkıları normal değil. İdrarında kristallenme devam ediyor. Şuan sedochol, carnispeed, devedikeni tohumu, probiyotik ve multivitamin kullanıyorum. Ek olarak protein açısından zayıf bir diyete geçtik. Japon darısı ve ak darı ağırlıklı besleniyor. Kızıl darı ve yulaf da var ama miktarları daha az. Dışkıları ekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bana çok anormal görünüyor dışkıları endişelenmeye başladım.
Bu görsel, Hızlı Resim'e 17 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 945×2048 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: ls46tjm
hizliresim.com
Öncelikle naçizane tavsiyem mümkün olduğunca hijyene dikkat lütfen. Dışkı ile temas kesilmeli , dışkıları günlük temizleyiniz,suyu günlük değiştirin, takviye içeren suyu yenilerken suluğu yıkayın mutlaka. Yemi üç günde bir mutlak komple değişin .Grit kum kullanın ,Diyet yem olarak Şehmuz bey yem karışımı yapıyor, denemek isterseniz kendisiyle iletişim kurun.
Güncel dışkıları eskiye nazaran daha iyi .
Dediğiniz ürünü kullanmadım , dönüşümlü olarak 15 günde bir kullanmak adına versele laga Avi-Chol Karaciğer Koruyucu (mamaist.com da bölünmüş var ) ve sedochol aldık, henüz versele laga ürünü kullanmadım lakin Sedochol ile iki ürünü daha karıştırıp kullandık etkisini hemen gördük. Kullanmak isterseniz tavsiye edebilirim .