• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanım banyo yapmak istemiyor

wolkan1907

Yeni Üye
Merhabalar ben 3 ay önce sahiplendigim erkek Sultan papağanı erkek aldığım günden beri banyo yapmak istemiyor şuan 8 aylık banyoluk aldım su kabına su marul koydum girmiyor sprey olarak isede sıkıyorum suyu sürekli kaçıyor sprey sıkınca havalar hem sıcak hemde parazit olacak diye endişeleniyorum yardımcı olursanız sevinirim

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Merhabalar ben 3 ay önce sahiplendigim erkek Sultan papağanı erkek aldığım günden beri banyo yapmak istemiyor şuan 8 aylık banyoluk aldım su kabına su marul koydum girmiyor sprey olarak isede sıkıyorum suyu sürekli kaçıyor sprey sıkınca havalar hem sıcak hemde parazit olacak diye endişeleniyorum yardımcı olursanız sevinirim
Sprey dışında yapabileceğiniz bir durum yok. Çok yakından sıkmayın kafes dışından püskürtün yeterli olur

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba banyo yapmıyor diye parazit olmaz merak etmeyin. Zaten paraziti olan kuş banyo yapsa bile parazitleri dökmez. Eğer ısrarla suya girmiyorsa istemiyorsa korkuyorsa bırakın kendi hâline zaten sürekli kendini temizleyen canlar.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Akışına bırakın zorlamayın. Sorun olmaz. Yıkanmaları şart değildir.

Üst Alt