• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanım Ayağını Havada Tutuyor

Çiço

Aktif Üye
Sultan Papağanım son günlerde başlıkta da olduğu üzere topallamaya başladı ve kafesteyken ayağını havada tutmaya çalışıyor. Kuyruğunada hafif bir şekilde kan lekesi bulaşmış. Acaba uçarken biryere çarptığı için olabilir mi? Ve toparlaması için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Sultan Papağanım son günlerde başlıkta da olduğu üzere topallamaya başladı ve kafesteyken ayağını havada tutmaya çalışıyor. Kuyruğunada hafif bir şekilde kan lekesi bulaşmış. Acaba uçarken biryere çarptığı için olabilir mi? Ve toparlaması için ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Perdeye falan tutunuyor mu

Çiço

Aktif Üye
Kesik Göremiyorum. Diğer Kuş Aniden Yanına Atladığında Bazen Korkup Kafesten Düşüyor . Sanırım o yüzden oldu . iyileşmesi için yapabileceğim birşey var mı ?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kesik Göremiyorum. Diğer Kuş Aniden Yanına Atladığında Bazen Korkup Kafesten Düşüyor . Sanırım o yüzden oldu . iyileşmesi için yapabileceğim birşey var mı ?
Ayakta his var mı bakın tünekleri çıkartın yemi suyu tabana koyun terramycin deri kremini ayağına iyice yedirin. Multivitaminde kullababilirsiniz.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Kanat altını ve popo çevresini de kontrol edin kendini temizlerken derisini kanatmis olabilir

Çiço

Aktif Üye
İshal olduğu için suyuna vitaform kattım ve kafesini kapattım (normalde her zaman açık) ayağına da krem sürdüm halsiz biraz ama önerileriniz varsa eğer bekliyorum

Üst Alt