• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanım ağzını açıp kapatıp duruyor ve kursaği şişip iniyor

gökçe nisa

Yeni Üye
Orjinal pearl Sultan rengi böyle olmalı. Sizinki çok sarı.
Ekli dosyayı görüntüle 96037Ekli dosyayı görüntüle 96039
Dediğim gibi bebekliğinden beri bu renkte aşağıya bebeklik fotoğrafını bırakıyorum(fotoğrafta 2-3 aylık) biraz araştırma yaptım bebekliğinden beri böyleyse herhangi bi sorunun belirtisi olmadığını söylüyorlar. Neredeyse 7 yaşına girecek 7 yıldır bir anda sararmadı hep böyleydi inşallah herhangi bir sorunu yoktur yardımlarınız için çok teşekkür ederim kanatlı uzmanı araştırıyorum. İstanbul'daysanız önerilerinize açığım 😊
Screenshot_20251101_130705_Photos.jpgScreenshot_20251101_130653_Photos.jpg

gökçe nisa

Yeni Üye
Hava keselerinde tıkanma ve mukus birikimi var ilerlemiş mutlaka kanatlı uzmanı görmeli
Evden de yapabiliceğim birşey var mı en azından bir uzmana görünene kadar.
Kekik üst solunum yoluna çok iyi geliyor diyorlar sağlıklı kuşlar için bile kullanmak gerekiyormus tüy sağlığına vs de iyi geliyormuş. Onu yapsam iyi gelir mi kaynatıp spreyle burnuna biraz sıkılıyormuş

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dediğim gibi bebekliğinden beri bu renkte aşağıya bebeklik fotoğrafını bırakıyorum(fotoğrafta 2-3 aylık) biraz araştırma yaptım bebekliğinden beri böyleyse herhangi bi sorunun belirtisi olmadığını söylüyorlar. Neredeyse 7 yaşına girecek 7 yıldır bir anda sararmadı hep böyleydi inşallah herhangi bir sorunu yoktur yardımlarınız için çok teşekkür ederim kanatlı uzmanı araştırıyorum. İstanbul'daysanız önerilerinize açığım 😊
Ekli dosyayı görüntüle 96042Ekli dosyayı görüntüle 96043
Kağıthane Vetform Gözde hanım kanatlı uzmanıdır. Yada Avcılar vet. Fakültesi.

Üst Alt