12 eylülde de 3 yazmışsınız. 4 yumurta var sandım.
Yumurta sayısını mı diyorsunuz yoksa 3 gün geçmesine rağmen başka yumurta yapmamasına mı endişeleniyorsunuz?
Benim dişilerimden birinde 3 ve 4. Yumurtalar arasında 7 gün vardı.
12 eylülde de 3 yazmışsınız. 4 yumurta var sandım.
Yumurta sayısını mı diyorsunuz yoksa 3 gün geçmesine rağmen başka yumurta yapmamasına mı endişeleniyorsunuz?
Benim dişilerimden birinde 3 ve 4. Yumurtalar arasında 7 gün vardı.
Yuvalıkta 5 Eylülde 1 yumurta 7 Eylülde 2 yumurta 9 Eylülde 3 yumurta vardı. Bugün yani 12 Eylülde hala 3 yumurta var. Normalde 4-5 yumurta vermesi lazım değil mi?
tamam sürekli etraflarında olmayın. Dişi strese girerse yumurta yapacaksa yapamaz ve yumurta sıkışması olur. Onu kendi haline bırakın mutlaka. Benimde şuan sultan çiftim kuluckada henüz yumurtasını almadım ama bir kaç güne geleceğine eminim sadece etraflarında durmuyorum ve dişinin stres altına girmemesi için çabalıyorum.
tamam sürekli etraflarında olmayın. Dişi strese girerse yumurta yapacaksa yapamaz ve yumurta sıkışması olur. Onu kendi haline bırakın mutlaka. Benimde şuan sultan çiftim kuluckada henüz yumurtasını almadım ama bir kaç güne geleceğine eminim sadece etraflarında durmuyorum ve dişinin stres altına girmemesi için çabalıyorum.
Bekleyeceksin daha , çünkü son yumurta 9 eylülde çıkmış 1 hafta sonra kontrol et bir gelişme yoksa yumurtaları al ve dişi ile erkeğin kafesini ayır. Dişiyi tedaviye alman lazım kaybettiği kilolar için ona yumurta maması takviyesi yapman şart olacak.
Bu arada dişi kuşun bu sene içinde kaç defa kuluckada yattı ve toplam yumurta sayısı nedir ?