• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanım 2 Gündür Halsiz(KUŞUM ÖLDÜ)

alicet35

Yeni Üye
Herkese selamlar,

Kuşumu alalı 10 gün oldu 2 aylık, üreticiden aldım. Kuş dünden beri sürekli uyku halinde keyifsiz güçsüz yem yemiyor ve dışkısı ishal gibi. Konu hakkında acil desteğinizi bekliyorum.8f8694de-54f6-4f64-bfb5-5d2a5e5982d1.jpeg

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Hava akımında kaldı mı?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Takviye kullanıyor musunuz?
Hava akımına maruz kalmış olabilir. Yinede diğer arkadaşlarda görünce yorum yazacaktır. Geçmiş olsun.

alicet35

Yeni Üye
Takviye kullanmıyorum. Versele laganın yemini kullanıyorum, onuda geldiğinden beri çok iştahlı yemedi

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Takviye kullanmıyorum. Versele laganın yemini kullanıyorum, onuda geldiğinden beri çok iştahlı yemedi
Kekik çayı yapıp verebilirsiniz. Eğer hava akımında kaldıysa faydası olur.
Gervit,bt amin forte, entrobac kullanmanızı tavsiye ederim.

alicet35

Yeni Üye
Kekik çayı yapıp verebilirsiniz. Eğer hava akımında kaldıysa faydası olur.
Gervit,bt amin forte, entrobac kullanmanızı tavsiye ederim.
Bu ürünleri acil olarak nereden temin edebilirim? İzmirde yaşıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba? Kuşumun daha kötü olmasını istemiyorum

alicet35

Yeni Üye
Kuşumun dışkısı hala böyle, kafesinde dal darı var çok az yemiş yemliktende çok az yem tüketmiş çok az hareket ediyor

Ekli dosyalar

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Kuşumun dışkısı hala böyle, kafesinde dal darı var çok az yemiş yemliktende çok az yem tüketmiş çok az hareket ediyor
Geçmiş olsun, gündüz hala düzelme olmaz ise veteriner görmesi gerekebilir, aç kalmamalı sebze ve ballı kraker dışında sevdiği şeylerden veriniz haşlanmış yumurta, aspur , çekirdek (küçük tuzsuz ) vs

alicet35

Yeni Üye
Geçmiş olsun, gündüz hala düzelme olmaz ise veteriner görmesi gerekebilir, aç kalmamalı sebze ve ballı kraker dışında sevdiği şeylerden veriniz haşlanmış yumurta, aspur , çekirdek (küçük tuzsuz ) vs
Papağanımı öğlen veterinere götürdüm kas erimesi olduğunu ağırlığının 40 gram olduğunu ve ölmek üzere olduğunu söyledi. İlaç yazdı 14 gün içerisinde ani ölümle karşılaşabileceğimi, 14 gün içerisinde kendini toplarsa iyileşeceğini söyledi. İlaçları vermek nasip olmadan dönüş yolunda öldü. Kuşu alalı bugün 11. gündü.

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Papağanımı öğlen veterinere götürdüm kas erimesi olduğunu ağırlığının 40 gram olduğunu ve ölmek üzere olduğunu söyledi. İlaç yazdı 14 gün içerisinde ani ölümle karşılaşabileceğimi, 14 gün içerisinde kendini toplarsa iyileşeceğini söyledi. İlaçları vermek nasip olmadan dönüş yolunda öldü. Kuşu alalı bugün 11. gündü.
Başınız sağolsun çok üzüldüm 😔 sultan papağanı için 40 gram inanılmaz düşük bir kilo değeri , canlıda anlaşılır bunu kim ticaretini yapıyorsa günahı onun boynuna hasta hayvanı satması 😔

alicet35

Yeni Üye
Başınız sağolsun çok üzüldüm 😔 sultan papağanı için 40 gram inanılmaz düşük bir kilo değeri , canlıda anlaşılır bunu kim ticaretini yapıyorsa günahı onun boynuna hasta hayvanı satması 😔
[/QUOTE
Teşekkür ederim sizin kuşlarınızın tüyü kadar ömrü olsun. İnsanlar para için canlara önem vermiyor hiç benim gibi ilk kez bu tür kuş sahiplenen kişileri kolayca kandırıp sonrada vicdan azabı çektiriyorlar

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Teşekkür ederim sizin kuşlarınızın tüyü kadar ömrü olsun. İnsanlar para için canlara önem vermiyor hiç benim gibi ilk kez bu tür kuş sahiplenen kişileri kolayca kandırıp sonrada vicdan azabı çektiriyorlar
Sağolun 😔 maalesef bazıları hasta hayvanı para olarak görüyor, bu hastalık böyle 2 hafta içerisinde olması mümkün değil , siz elinizden geleni yaptınız

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başınız sağ olsun. 😞
Kusura bakmayın bir kaç gün giremedim siteye o yüzden göremedim mesajınızı ama veterinere götürmüşsünüz. En doğrusunu yapmışsınız.
Her yerden kuş almamak gerekiyor. 🙁

alicet35

Yeni Üye
Başınız sağ olsun. 😞
Kusura bakmayın bir kaç gün giremedim siteye o yüzden göremedim mesajınızı ama veterinere götürmüşsünüz. En doğrusunu yapmışsınız.
Her yerden kuş almamak gerekiyor. 🙁
Teşekkür ederim. Haklısınız maalesef bunu acı bir tecrübe ile öğrenmiş oldum

Üst Alt