• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan papağanım 2 gündür biraz durgun

Anggo

Yeni Üye
Merhabalar 1.5 yaşlarında bir erkek sultan papağanım var 2 gündür biraz durgun gibi geldi normalde benleyken uyumaz sürekli oyun oynar ama kucağımda bazen benimle uyuyor ve ben ne zaman kalkarsam kalkıyor kendisi evin içinde gezer oyun oynadığı yerlerde uzun süre zaman geçirir ama asla gitmiyor sadece benimle kalıyor kafesine koyduğum zaman uzun süre sesli şekilde çığlık atar ama 2 3 kere bağırıp susuyor yemesinde içmesinde bir sorun yok uyumadığı zamanlarda da gayet kucağımda oyun oynuyor takılarımla vs kendini sevdiriyor ev kalabalık olunca konuşup şarkı söylüyor birde bir kaç dışkısı hafif siyaha yakın gibi geldi ama çekmek aklıma gelmedi. Birde 1.5 günden az evde yalnız kaldı ve bu galiba bir ilkti kendi için her şeyi hazırlıyıp öyle kaldı başka bir imkanım olmadığı için bundan kaynaklı olabilir mi? Çok uzun yazdım teşekkür ederim şimdiden.

Anggo

Yeni Üye
Aklıma gelen değişiklikleri yazıyorum daha iyi yorumlayabilirsiniz diye evde gün içinde normalde dedem babaannem olurdu ve kafesinde bile olsa sürekli sesleri tv sesi vs olurdu evde yalnız kaldığı gün onlar da gittiler ve hala yoklar o yüzden evde akşama kadar benle kalıyor bende kendi ile konuşmadığım takdirde çok konuşmuyorum evde çok sessizlik hakim oluyor. Bunlar bir sebep mi bilmiyorum ama her şeyi söylemek istiyorum aklım çok takılıyor

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız. Tüye girmiş olabilir mi? Tüy zamanları enerjileri düşük olur. Ve şuan tüye girme zamanları.

Anggo

Yeni Üye
evet kafes altında küçük tüylerden bürsürü vardı temizlemiştim şimdi olanlar bunlar büyük tüyünü de uçarken düşürdü

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Görsel olarak sıkıntı görünmüyor. Dediğim gibi tüyü girdiği için değişik haller ve dışkı değişimi olur. Düzenli olarak linkteki takviyeleri mutlaka kullanın.

Son düzenleme:

Anggo

Yeni Üye
Görsel olarak sıkıntı görünüyor. Dediğim gibi tüyü girdiği için değişik haller ve dışkı değişimi olur. Düzenli olarak linkteki takviyeleri mutlaka kullanın.

Görsel olarak sıkıntı görünüyor dediğinizi anlamadım görselde mi sorun var açılmıyor yoksa kuşta mı sorun var?

Anggo

Yeni Üye
Görsel olarak sıkıntı görünüyor. Dediğim gibi tüyü girdiği için değişik haller ve dışkı değişimi olur. Düzenli olarak linkteki takviyeleri mutlaka kullanın.

Dediğiniz ürünleri aldım ama 2 3 gün içerisinde elime ulaşır ve evde entrobac var o zaman diliminde yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı? Teşekkürler

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Görsel olarak sıkıntı görünüyor dediğinizi anlamadım görselde mi sorun var açılmıyor yoksa kuşta mı sorun var?
Görünmüyor yazmıştım ama klavye değiştirmiş farketmedim ☺ sıkıntı görünmüyor.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Haftalık takviminizde entrobac kullandıysanız şuan vermenize gerek yok. Diğer ürünler geldiğinde yeni takvim oluşturup haftalık düzende belli periyodlarda takviyelerini verin. BT amin forte b vitamini takviyesi tüy döneminde haftada iki kez verilebilir.

Anggo

Yeni Üye
Haftalık takviminizde entrobac kullandıysanız şuan vermenize gerek yok. Diğer ürünler geldiğinde yeni takvim oluşturup haftalık düzende belli periyodlarda takviyelerini verin. BT amin forte b vitamini takviyesi tüy döneminde haftada iki kez verilebilir.
Tamamdır çok teşekkür ederim ilginiz için, iyi akşamlar

Üst Alt