• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan papağanı

Paşa_annesi

Yeni Üye
Merhaba eşim arkadaşından 2 aylık bir yavru getirdi. Şu an 3 aylık oldu. Cicikuş babacık ve aşkım demeyi öğrettim. Çok ilgileniyorum fakat bu sitede araştırma yaparken baya eksik olduğumuzu fakettım. Kafesinde tünek, kumlu mineral blok yem ve su var. Oyuncak almalı mıyım? Kafesi gayet büyük sığacak yer var. Resmini atıyorum.17618938709378687737596483768523.jpgBirde burdan öğrendiklerime göre multivitamin ve b vitamini aldım. Su an tüy döküyor yavru tüyleri mi mevsim geçişimi anlatamadım. B vitamini haftada 2 kez multivitamin 1 kez suyuna koyacağım. Bunun harici meyveli krater, mürekkep kemiği içeren vitaminli gaga taşı aldım. Sağlıklı yaşamı için baska neler gereklidir? Yumurta haşlama ve sebze veriliyor diye okudum. Haftada kaç gün vermeliyim bunları.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Haftada iki kez yumurta verebilirsiniz. Gerwit ve BT amin yanında entrobac probiyotik te mutlaka kullanın. Oyuncak olsun kafesinde. Aynalı şeyler kullanmayın. Tüye girdiği için tüy dökmesi normal. Sultanlar diğer kuşlara göre fazla kepek ve tüy döker. Kraker kullanmayın onun yerine daldarı verin.

Paşa_annesi

Yeni Üye
Haftada iki kez yumurta verebilirsiniz. Gerwit ve BT amin yanında entrobac probiyotik te mutlaka kullanın. Oyuncak olsun kafesinde. Aynalı şeyler kullanmayın. Tüye girdiği için tüy dökmesi normal. Sultanlar diğer kuşlara göre fazla kepek ve tüy döker. Kraker kullanmayın onun yerine daldarı verin.
Porbiyotik de ekledim şimdi sepetime teşekkür ederim yardımınız için

Üst Alt