• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Sultan papağanı

FSGS

Yeni Üye
Cümleten Selamünaleyküm arkadaşlar hayırlı akşamlar size bir sorum olacak Şimdiden sizlere Hepinize çok teşekkür ederim benim çift Sultan papağanlarım kuluçkada ama yavrularına bakmıyor yani Ben de sabah işe gidiyorum sabah ve akşam kendim beklesem olur mu acaba ☺

Sygoldex

Aktif Üye
Cümleten Selamünaleyküm arkadaşlar hayırlı akşamlar size bir sorum olacak Şimdiden sizlere Hepinize çok teşekkür ederim benim çift Sultan papağanlarım kuluçkada ama yavrularına bakmıyor yani Ben de sabah işe gidiyorum sabah ve akşam kendim beklesem olur mu acaba ☺
Aleykümselam hayırlı akşamlar. Sabah ve akşam beslenme yetersiz gelir yavrular 2-3 saatte bir beslenmek zorunda. Bu şekilde sabah akşam beslenirlerse çok çabuk zayıflarlar ve büyük ihtimalle ölürler. Yavru büyüdükçe beslenme aralığı genişler. Evde birisi varsa o da besleyebilir.

FSGS

Yeni Üye
Aleykümselam hayırlı akşamlar. Sabah ve akşam beslenme yetersiz gelir yavrular 2-3 saatte bir beslenmek zorunda. Bu şekilde sabah akşam beslenirlerse çok çabuk zayıflarlar ve büyük ihtimalle ölürler. Yavru büyüdükçe beslenme aralığı genişler. Evde birisi varsa o da besleyebilir.
Evde kimse yok Ben tek yaşıyorum

FSGS

Yeni Üye
Anne ve babası çok bakmıyor Arada sırada şimdi diyeceksiniz Siz görmeden nereden biliyorsunuz Çünkü ben işe gittiğim zamanlar kamerayı açıyorum kameradan izliyorum akşama kadar

Sygoldex

Aktif Üye
Anne ve babası çok bakmıyor Arada sırada şimdi diyeceksiniz Siz görmeden nereden biliyorsunuz Çünkü ben işe gittiğim zamanlar kamerayı açıyorum kameradan izliyorum akşama kadar
Yuvada kamera mı var 🤨 Arada sırada dediğiniz mesela günde kaç kez besliyor anne baba?

FSGS

Yeni Üye
Yavrular yumurtadan çıktığında sürekli besliyordu Ama şu 3 gün 4 gündür kameradan bakıyorum sabahtan akşama kadar 2 defa bekliyor

FSGS

Yeni Üye
Hocam yavrular 10 günlük

FSGS

Yeni Üye
Hocam sabah saat 10.00'da beslemeye başlıyor

FSGS

Yeni Üye
Bir de saat 5 6 gibi besliyor daha da beslemiyor

Sygoldex

Aktif Üye
Hangi saatlerde evden gidip geliyorsunuz ona göre beslemeniz gereken saatleri ve yapmanız gereken şeyleri daha net açıklarım

Son düzenleme:

FSGS

Yeni Üye
Ben sabahları saat 8'de işe gidiyorum ve akşam 7'de eve geliyorum

Sygoldex

Aktif Üye
Kuşların o saatlerde yavruları iyice beslediğinden eminseniz sabah gitmeden önce ve akşam geldiğiniz zaman besleyin o zaman

FSGS

Yeni Üye
Kuşların o saatlerde yavruları iyice beslediğinden eminseniz sabah gitmeden önce ve akşam geldiğiniz zaman besleyin o zaman
Tamamdır hocam çok sağ olun Çok teşekkür ederim ben zaten yavruları için mama sipariş verdim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamamdır hocam çok sağ olun Çok teşekkür ederim ben zaten yavruları için mama sipariş verdim
Merhaba sabah erken akşam ve gece beslemesi yapabilirsiniz, ciltleri kuru ise mutlaka su da verin
Sağlıklı büyüsünler inşallah 😊🤲

Üst Alt