• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papagani

eyma

Yeni Üye
Merhabalar sultan papaganimiz 1 ay oldu alalı 2 aylık ve erkek denilerek alındı ama kesinlikle bize yaklaşmiyor elimizi kafese yavaşça uzatsak bile kaçıyor ve tisliyor hiç alismayacak sanki çok üzülüyoruz😔

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhabalar sultan papaganimiz 1 ay oldu alalı 2 aylık ve erkek denilerek alındı ama kesinlikle bize yaklaşmiyor elimizi kafese yavaşça uzatsak bile kaçıyor ve tisliyor hiç alismayacak sanki çok üzülüyoruz😔
Kafeste daldarı verin ve kafeste eğitim verin zamanla alıscaktır. Resmini görelim

eyma

Yeni Üye
Kafeste eğitim nasıl olacak çok kafam karıştı

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Elinizi kafese yavaşça sokun ve hiç kımıldamayın 15 dk bekleyin 1 hafta yapın avcunuza daldari koyun
Hocamın dediğini yapın
Bide bt amin forte verin kuyruk yok çünkü daha sağlıklı çıksın. Vitamin kullanmıyorsanız gervit multi vitamin, enrobact probiyotik ve bt amin forte kullanın rutin olarak

eyma

Yeni Üye
Kafeste eğitim nasıl olacak
Hocamın dediğini yapın

Bide bt amin forte verin kuyruk yok çünkü daha sağlıklı çıksın. Vitamin kullanmıyorsanız gervit multi vitamin, enrobact probiyotik ve bt amin forte kullanın rutin olarak
Cok teşekkürler

eyma

Yeni Üye
Onu da yaptım😔ama yok yani mümkün değil yaklaşmiyor🙄
Bı videoda gördüm orada da elinizi parmağınızı kafese yaklastirmayin diyo kendi alanına müdahale olarak tehlike görür diyo valla çok kafam karıştı

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Bı videoda gördüm orada da elinizi parmağınızı kafese yaklastirmayin diyo kendi alanına müdahale olarak tehlike görür diyo valla çok kafam karıştı
Elınızı sokun 15 20 dk hareket ettirmeden hergün deneyın. Ve avucunuza dal darı alarak yapın

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Forumda bununla ilgili bir çok makale var lütfen okuyun ve böylece bilgi sahibi olabilirsiniz. Cinsiyet belirlememiz için varsa ötüm videosu ekleyin şuan onun için çok erken ama tahminde bulunmamı isterseniz kuşunuz görünümde Dişi👍

eyma

Yeni Üye
Forumda bununla ilgili bir çok makale var lütfen okuyun ve böylece bilgi sahibi olabilirsiniz. Cinsiyet belirlememiz için varsa ötüm videosu ekleyin şuan onun için çok erken ama tahminde bulunmamı isterseniz kuşunuz görünümde Dişi👍

Çok teşekkür ederim

eyma

Yeni Üye
Sesini attım değerlendirirsiniz çok sevinirim