• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan papağanı

nagihandr

Yeni Üye
Merhaba yaklaşık 12 aylik bir sultan papaganim var onu 3,5 aylikken pet shoptan aldim..Ama ne yaptiysam 1 senedir kendime alistiramadim.perde egitimi yaptim vs elime çıkıyor ama dogru odalardaki aynalara koşuyor elimi kafese uzattığımda isirip tisliyor.. ama boy aynamda omzumda duruyor kendini sevdiriyor .onun dışında bizimle asla iletisimi yok..gece cirpinarak korkuyor gece lambasi olmasina ragmen kafesten alip sakinlestiriyorum oyle koyuyorum kafese o esnada bana cok samimi ve yakin ..ayrica surekli ağaç tunek almama ragmen kafesten düşüyor aşağıya ucmayi bilmiyor 1 senedir hala duvarlara çarpıyor .ne yapacağımı bilmiyorum lutfen yardim edin oğlumu kazanmak istiyorum sevgiler :)

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sırtı görünecek şekilde fotoğraf eklermisiniz.

Muhtemelen size verilirken 3,5 aylık değil daha büyüktü. Yoksa bu kadar ilgiye yolkatetmesi gerekirdi. Sanırım olduğu gibi kabullenmekten başka yol kalmamış.

Takviye kullanıyormusunuz. Kullanıyorsanız hangi ürünler fotoğraf ekler misiniz?

nagihandr

Yeni Üye
Tabiiki vitamin veriyorum suyuna ekliyorum birde dal darisi veriyorum..ilk geldigi zamanlarda islik calarak nameli şarkı söylüyordu simdi hic ötmüyor üzülüyorum bayağı ama sanirim yapacak birsey yok ..sırtının resmini atiyorum ve cevapladiginiz icin cok tesekkur ediyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tüy yapısı güzel görünüyor maşallah. Daha önce çarpmada kanadına vs zarar vermiş olabilir mi? Görüntüde uçmasına engel sıkıntı görünmüyor.

nagihandr

Yeni Üye
Uçarken hep kapiya duvara çarpıyor ama bi yaralanma gozlemlemedim daha oncede kuş besledim ama Ares geldiginden beri böyle asla konmayi bilmiyor ..Adini seslendigimde mutlaka cevap veriyor ama o videolardaki insana yakin kuşlardan olmadi ..ama yinede arkadaş olmak icin sabirla bekleyecegim :)

sahin34

Yeni Üye
Tabiiki vitamin veriyorum suyuna ekliyorum birde dal darisi veriyorum..ilk geldigi zamanlarda islik calarak nameli şarkı söylüyordu simdi hic ötmüyor üzülüyorum bayağı ama sanirim yapacak birsey yok ..sırtının resmini atiyorum ve cevapladiginiz icin cok tesekkur ediyorum
Sahibine beklediğini vermiyor olabilir fakat çok tatlı görünüyor Allah nazardan korusun 🤲

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kuşunuz iyi ve sağlıklı görünüyor. Bazı dönemlerde aksi olabiliyorlar ama zamanla düzelir. Siz ilgilenmeye devam edin.

Üst Alt