• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hastalık Belirtileri
Tüğleri Kabarıyor
Hastalık Belirti Tarihi
15 Tem 2023
Kullanılan İlaç
Multivitamin, b vitamini kullanıyorum 2 gün ara ile
Merhaba bugün kuşum biraz kabarıyor. 3 aylık 1 aylıktan itibaren bizde. kanatları düşük değil mama yiyor ötüyor uçuyor. İlk kez kabardığı için endişe ettik. Bilgi verirseniz çok sevinirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba hoş geldiniz.hava akımına denk gelmiş olabilir mi? İştahı nasıl? Mümkünse video ekler misiniz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Şuan gayet iyi mutlu. Mamaya devam ediyoruz. kesmek için aç bırak demişti veteriner malesef istemesemde aç bıraktım. (aptalca bişey di) Karnı doydu mama verdim ve çok mutlu. Kabarma bitti çok şükür neşesi yerine geldi. İlginize çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Videosu bu 🧿çok teşekkür ederim. Birde 3 aylık 2 aydır evimizin çocuğu gibi oldu. Fakat yemi kırıyor yutmuyor. darı yiyor atıyor.Sanırım üşengeç.besliyorum. Kaç aylıkken yem yicek bu yaramaz. Önereceğiniz yemleri alıyım (çok yazdım lütfen kusura bakmayın) multivitamin ve b vitamini kullanıyorum darı ve kalamar kuşkumu ve taş var.hangi mama daha iyi besleyici 🤗 Bebek gibi bakıyorum inanın. Eksik varsa yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkür ederim 🤗şimdi aspur ve probiyotik sipariş verdim 🤗

Son düzenleme: