sarim Yeni Üye Katılım 21 Kas 2022 Mesajlar 21 Tepkime puanı 1 Puanları 3 4 Tem 2023 #1 Sultan papaganim 48 gunluk yumurta ile besliyorum popsunda kızarıklık var kakasını yapıyor ve üzüyor.hastaligi mi vat acaba.yemesi ve keyfi yerinde
Sultan papaganim 48 gunluk yumurta ile besliyorum popsunda kızarıklık var kakasını yapıyor ve üzüyor.hastaligi mi vat acaba.yemesi ve keyfi yerinde
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,403 Tepkime puanı 4,075 Puanları 113 4 Tem 2023 #2 Neden yumurta veriyorsunuz. Anne beslemiyor mu? Yem kıramıyor mu? Kuşun görselini ve temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz
Neden yumurta veriyorsunuz. Anne beslemiyor mu? Yem kıramıyor mu? Kuşun görselini ve temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz
sarim Yeni Üye Katılım 21 Kas 2022 Mesajlar 21 Tepkime puanı 1 Puanları 3 4 Tem 2023 #3 Semiha S.' Alıntı: Neden yumurta veriyorsunuz. Anne beslemiyor mu? Yem kıramıyor mu? Kuşun görselini ve temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz Genişletmek için tıkla ... Ben kusumnkacinca satın aldım 38 günlüktu yem yemeye de başladı yavastan
Semiha S.' Alıntı: Neden yumurta veriyorsunuz. Anne beslemiyor mu? Yem kıramıyor mu? Kuşun görselini ve temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz Genişletmek için tıkla ... Ben kusumnkacinca satın aldım 38 günlüktu yem yemeye de başladı yavastan
sarim Yeni Üye Katılım 21 Kas 2022 Mesajlar 21 Tepkime puanı 1 Puanları 3 4 Tem 2023 #4 Yarin aticam diskisinida şu an uyuyor
Cengiz N. Müdavim Kıdemli Üye Katılım 11 Şub 2022 Mesajlar 549 Tepkime puanı 539 Puanları 93 5 Tem 2023 #5 Sürekli yumurta vermek çok sağlıksız. Haftada 1 defa veya max 2 defa verin. Eğer yem yemiyorsa kuş maması almaya çalışın
Sürekli yumurta vermek çok sağlıksız. Haftada 1 defa veya max 2 defa verin. Eğer yem yemiyorsa kuş maması almaya çalışın
Yıldız35 Paylaşımcı Katılım 5 Nis 2023 Mesajlar 202 Tepkime puanı 241 Puanları 43 5 Tem 2023 #6 Bir iki hafta bekleyip yeme dusunce alsaydınız ne bu acele
sarim Yeni Üye Katılım 21 Kas 2022 Mesajlar 21 Tepkime puanı 1 Puanları 3 5 Tem 2023 #7 Yıldız35' Alıntı: Bir iki hafta bekleyip yeme dusunce alsaydınız ne bu acele Genişletmek için tıkla ... Haklisiniz çok kotu oldum kusumnkacinca esimde benim ağlamaları dayanamadı almis. Ama ii şu an kusum 49 gunluk oldu
Yıldız35' Alıntı: Bir iki hafta bekleyip yeme dusunce alsaydınız ne bu acele Genişletmek için tıkla ... Haklisiniz çok kotu oldum kusumnkacinca esimde benim ağlamaları dayanamadı almis. Ama ii şu an kusum 49 gunluk oldu
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,403 Tepkime puanı 4,075 Puanları 113 5 Tem 2023 #8 Daldarı ve aspur koyun önüne sürekli. Yem kıramıyorsa el besleme maması edinmelisiniz. Yumurtayı mama alıncaya kadar kuş kötüye gitmesin beslenmiş olsun diye tavsiye ediyoruz. Yavaş yavaş kırmaya başlamış olması gerek.
Daldarı ve aspur koyun önüne sürekli. Yem kıramıyorsa el besleme maması edinmelisiniz. Yumurtayı mama alıncaya kadar kuş kötüye gitmesin beslenmiş olsun diye tavsiye ediyoruz. Yavaş yavaş kırmaya başlamış olması gerek.