• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı

Edanur

Yeni Üye
Allah rızası için yardım edin. Kuzenim yanlışlklaa kuşun üstüne bastı bi gözü şiş. Ayağı kesin kırıldı herhaldee hiç basamıyor saate gece 12 😢😭😭😭 sabaha götürecem sabaha kadar ne yapmam lazım çok acil

Edanur

Yeni Üye
[QUOTE="Edanur, post: 8329, member: 805" kafeste değil yürütmiyor ayağına hiç basamıyor hiç küçük bir yatağı var yanımda smdi gözü kapalı uyyo herhalde arada bkyom sabaha kadar uyumam beklerim ben sabah hemen götürecemm

Edanur

Yeni Üye
[QUOTE="Edanur, post: 8329, member: 805" kafeste değil yürütmiyor ayağına hiç basamıyor hiç küçük bir yatağı var yanımda smdi gözü kapalı uyyo herhalde arada bkyom sabaha kadar uyumam beklerim ben sabah hemen götürecemm

Edanur

Yeni Üye
kafeste değil yürütmiyor ayağına hiç basamıyor hiç küçük bir yatağı var yanımda smdi gözü kapalı uyyo herhalde arada bkyom sabaha kadar Çekemem ayağını canı çok acıyor. Dokunanam zaten çok kötüyüm bakamıyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba kuş ayağına basamiyor mu?peki ayağıyla parmağınızı kavrayabiliyor mu? İnşallah sadece ayağı ve kanadıdir :( kendi kendine yem yiyebiliyor mu? yarın mutlaka kanatlı uzmanına götürün röntgen çekilmesi gerekir.uzerine basıldığını mutlaka söyleyin ona göre röntgen çekilecektir.. nerede ikamet ediyorsunuz?

Edanur

Yeni Üye
Hatay da ikamet ediyorum veterinere götürdüm sadece sardı ayağını röntgen çekmedi çok halsiz birde vitamin verdi bu kadar yem yemiyor. Nasıl bir mama yapmam gerekiyor 😭😭😭😭

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kanatlı uzmanı yok mu orda acaba neyse tamam iyileşir ama çok geç iyileşir ayağı ve kanadı sizin yapacağınız onu sürekli takip etmek iyi besleniyor mu diye

Edanur

Yeni Üye
Mama olarak ne yedirmem grekiyo. Yemm yemiyo acik