Allah rızası için yardım edin. Kuzenim yanlışlklaa kuşun üstüne bastı bi gözü şiş. Ayağı kesin kırıldı herhaldee hiç basamıyor saate gece 12 sabaha götürecem sabaha kadar ne yapmam lazım çok acil
[QUOTE="Edanur, post: 8329, member: 805" kafeste değil yürütmiyor ayağına hiç basamıyor hiç küçük bir yatağı var yanımda smdi gözü kapalı uyyo herhalde arada bkyom sabaha kadar uyumam beklerim ben sabah hemen götürecemm
[QUOTE="Edanur, post: 8329, member: 805" kafeste değil yürütmiyor ayağına hiç basamıyor hiç küçük bir yatağı var yanımda smdi gözü kapalı uyyo herhalde arada bkyom sabaha kadar uyumam beklerim ben sabah hemen götürecemm
kafeste değil yürütmiyor ayağına hiç basamıyor hiç küçük bir yatağı var yanımda smdi gözü kapalı uyyo herhalde arada bkyom sabaha kadar Çekemem ayağını canı çok acıyor. Dokunanam zaten çok kötüyüm bakamıyorum
Merhaba kuş ayağına basamiyor mu?peki ayağıyla parmağınızı kavrayabiliyor mu? İnşallah sadece ayağı ve kanadıdir kendi kendine yem yiyebiliyor mu? yarın mutlaka kanatlı uzmanına götürün röntgen çekilmesi gerekir.uzerine basıldığını mutlaka söyleyin ona göre röntgen çekilecektir.. nerede ikamet ediyorsunuz?
Hatay da ikamet ediyorum veterinere götürdüm sadece sardı ayağını röntgen çekmedi çok halsiz birde vitamin verdi bu kadar yem yemiyor. Nasıl bir mama yapmam gerekiyor
Kanatlı uzmanı yok mu orda acaba neyse tamam iyileşir ama çok geç iyileşir ayağı ve kanadı sizin yapacağınız onu sürekli takip etmek iyi besleniyor mu diye
Merhaba benim kuşumda farklı bir sebepten yem yemiyor. Elde verilen mama tariflerinden birini yapıp enjektör ve aparat ile besleyebilirsiniz. Ben o şekilde birazda olsa yemesini sağlayabildim. Umarım cabukcak iyileşir. Geçmiş olsun.