• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı

Burcu

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba,yavru sultan papağanıma bu sabah bir şey oldu içeri girdiğimde yem kutusunda titrer bir şekilde kanatlarını açmış ve cirpinirken buldum hemen su icirdim şu içince kendine geldi biraz ama çok halsizdi şimdi tekrar aynı şey oldu. Bu bir hastalık belirtisi mi yoksa boğazına bir şey mi kaçtı emin olamıyorum. Bilginiz varsa beni de bilgilendirir misiniz eğer bir hastalık belirtisiyse hemen önlem almak isterim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun videosunu ve yeni yapılmış dışkı fotosu ekler misiniz. Birde yem haricinde ekstra olarak bir şey verdiniz mi kuşa. Zehirlenme belirtileri gibi geldi bana.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Video bekliyoruz 👍 mama falan verdiniz mi? Verdiyseniz içeriği nedir?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tabanda dışkıyi anlayamayiz altını temizleyip peçete koyun görelim birde çok durgun görünüyor yediği birşey dokunmuş olabilir veya suyunda içtiği birşey 🤔

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
streamable.com - kuşun videosunu yükleyip linki kopyalayıp buraya yapıştırın

Burcu

Aktif Üye
Tabanda dışkıyi anlayamayiz altını temizleyip peçete koyun görelim birde çok durgun görünüyor yediği birşey dokunmuş olabilir veya suyunda içtiği birşey 🤔
Evet çok durgun görünüyor başta korktuğundan olabilir mi diye düşünmüştük ama bugün böyle şeyler olunca tedirgin olduk