İ İKO185 Yeni Üye Katılım 2 Ağu 2021 Mesajlar 47 Tepkime puanı 12 Puanları 8 3 Mar 2024 #1 Sultan papaganim ilk fotografta görüldüğü gibi küçük yumurtladi bugünde büyük olan geldi fakat popo kismida diski ve kan derisinde normalmidir acaba birşey yapmam gerekir mi?
Sultan papaganim ilk fotografta görüldüğü gibi küçük yumurtladi bugünde büyük olan geldi fakat popo kismida diski ve kan derisinde normalmidir acaba birşey yapmam gerekir mi?
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,110 Tepkime puanı 7,705 Puanları 113 3 Mar 2024 #2 Kuşun ilk kuluçkası ise normal oluyor. İkinciyi çıkarmakta zorlanmıştır. Sorun olmaz. Takviye kullanıyor musunuz?
Kuşun ilk kuluçkası ise normal oluyor. İkinciyi çıkarmakta zorlanmıştır. Sorun olmaz. Takviye kullanıyor musunuz?
İ İKO185 Yeni Üye Katılım 2 Ağu 2021 Mesajlar 47 Tepkime puanı 12 Puanları 8 3 Mar 2024 #3 Evet kullanıyorum probiyotik ama neredeyse hiç çıkmıyor yuvaliktan erkeği çıkarınca çıkıp yem su yiyor erkeğe karşı koruyor yuvaligi
Evet kullanıyorum probiyotik ama neredeyse hiç çıkmıyor yuvaliktan erkeği çıkarınca çıkıp yem su yiyor erkeğe karşı koruyor yuvaligi
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,110 Tepkime puanı 7,705 Puanları 113 3 Mar 2024 #4 İKO185' Alıntı: Evet kullanıyorum probiyotik ama neredeyse hiç çıkmıyor yuvaliktan erkeği çıkarınca çıkıp yem su yiyor erkeğe karşı koruyor yuvaligi Genişletmek için tıkla ... Markası nedir? Görsel eklermisiniz
İKO185' Alıntı: Evet kullanıyorum probiyotik ama neredeyse hiç çıkmıyor yuvaliktan erkeği çıkarınca çıkıp yem su yiyor erkeğe karşı koruyor yuvaligi Genişletmek için tıkla ... Markası nedir? Görsel eklermisiniz
İ İKO185 Yeni Üye Katılım 2 Ağu 2021 Mesajlar 47 Tepkime puanı 12 Puanları 8 3 Mar 2024 #5 Semiha S.' Alıntı: Markası nedir? Görsel eklermisiniz Genişletmek için tıkla ... Birkaç senedir bu markayı kullaniyorum multivitaminde aynı sekilde ama vitamini bulamıyorum piyasada onerebileceginiz bir marka varmıdır acaba
Semiha S.' Alıntı: Markası nedir? Görsel eklermisiniz Genişletmek için tıkla ... Birkaç senedir bu markayı kullaniyorum multivitaminde aynı sekilde ama vitamini bulamıyorum piyasada onerebileceginiz bir marka varmıdır acaba
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,110 Tepkime puanı 7,705 Puanları 113 3 Mar 2024 #6 Etkili takviyeler değil kullandıklarınız Gervit multivitamin Entrobac probiyotik BT amin Forte Bu takviyeleri kullanmanızı öneririm. Mamaist.com dan bölünmüş alabilirsiniz.
Etkili takviyeler değil kullandıklarınız Gervit multivitamin Entrobac probiyotik BT amin Forte Bu takviyeleri kullanmanızı öneririm. Mamaist.com dan bölünmüş alabilirsiniz.
İ İKO185 Yeni Üye Katılım 2 Ağu 2021 Mesajlar 47 Tepkime puanı 12 Puanları 8 3 Mar 2024 #7 Semiha S.' Alıntı: Etkili takviyeler değil kullandıklarınız Gervit multivitamin Entrobac probiyotik BT amin Forte Bu takviyeleri kullanmanızı öneririm. Mamaist.com dan bölünmüş alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Peki teşekkür ediyorum probiyotifi yeni almıştım olmadı bu markadan alayim
Semiha S.' Alıntı: Etkili takviyeler değil kullandıklarınız Gervit multivitamin Entrobac probiyotik BT amin Forte Bu takviyeleri kullanmanızı öneririm. Mamaist.com dan bölünmüş alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Peki teşekkür ediyorum probiyotifi yeni almıştım olmadı bu markadan alayim