• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanı yumurtlama

Mustafacomakk

Yeni Üye
1 çift sultan papağanım var yumurta haşlayıp verdiğim zaman yumurtluyorlar ve yumurta boş çıkıyor yumurta dolu olması için ne yapmalıyım.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Sadece haşlanmış yumurta verirseniz olmaz. Öncelik olarak kafesinde kalamar kemiği varmı ? ve haşlanmış yumurtanın içine rendelenmiş suyu sıkılmış havuç ekleyin, kekik nane veya tarcın da koyabılırsınız ve kuş yemi veya aspur koyup karıştırın o sekılde bir mama verebilirsiniz kuşlarınız için

Mustafacomakk

Yeni Üye
Kafeste kalamar kemiği var. Çok Teşekkürler dediklerinizi denicem.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Lütfen kafesin, yemlik ve tünellerin temizliğini yapın kafesiniz çok sağlıksız

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kesinlikle katılıyorum bakterilere açık bir ortam var.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet görmek istedigimiz kare 🙂 ellerinize sağlık. 👏🏻Mümkün mertebe kafes temizliğine önem verelim. Çünkü canlarimiz çok hassaslar. 😔🙏🏻

Mert.

Eski Forumcu
Gervit multivitamin öneririm ve enrobact probiyotik ve nekton s nekton e kullanabilirsiniz hazır mama verebilirsiniz

erenunl

Müdavim
Ne veriyim kuş takviyesi vermiyorum
Ev ortamında üretim yapanlar için gerwit w ve entrobact probiyotik kullanılsa yetiyor geri kalanı sizin minik canlara nasıl baktığınız ile ilgili benim de sizin gibiydi zaman ver kuşlara gerwit w zaten vitaminini oldukça karşılar yumurta maması ver arada bir kendi hallerine bırak illa ki çıkartırlar çıkmazsa tekrar yazabilirsiniz

Mustafacomakk

Yeni Üye
[
Ev ortamında üretim yapanlar için gerwit w ve entrobact probiyotik kullanılsa yetiyor geri kalanı sizin minik canlara nasıl baktığınız ile ilgili benim de sizin gibiydi zaman ver kuşlara gerwit w zaten vitaminini oldukça karşılar yumurta maması ver arada bir kendi hallerine bırak illa ki çıkartırlar çıkmazsa tekrar yazabilirsiniz
Çok Teşekkürler vitaminleri aldım kullanmaya başladım. Yumurta maması nasıl oluyor sadece yumurta mı veriyim.

Grpet

Müdavim
Üretici
herkez direkt sunu bunu ver demiste oncelıkle kusların yası nedir genç kuşlar ise özelıkle dişinin yası 1 den kucukse bu durumlar gözlemlenebilir yumurtlasada boş olabilir yasına eminseniz diğer denilenleri uygulayabilrisiniz

Mustafacomakk

Yeni Üye
herkez direkt sunu bunu ver demiste oncelıkle kusların yası nedir genç kuşlar ise özelıkle dişinin yası 1 den kucukse bu durumlar gözlemlenebilir yumurtlasada boş olabilir yasına eminseniz diğer denilenleri uygulayabilrisiniz
Yok kuşlar büyük ya 4 yaşında falan