• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papaganı yumurtadan çıktı

Baran24

Aktif Üye
Sultan papaganı yumurtasından ses geliyodu yumurtayı açmasında yardım ettim yavru şuan çıktı yuvalıga koydum ama anne baba yuvalıga girmiyor ne yapmalıyım fark edemediler

Bahar Y.

Müdavim
Neden yardım ettiniz, ses geliyorsa 1 gün içinde kendisi çıkardı

Baran24

Aktif Üye
Neden yardım ettiniz, ses geliyorsa 1 gün içinde kendisi çıkardı
[1tane kuşumda öyle yaptım yumurta baya vitaminliydi ses geliyodu çıkarmadım kıramamış yumurtayı öldü içinde bi daha yaşanmasın diye açtım açarken bile zorlandım yumurta kabugu sertti kıramazdı bence

Bahar Y.

Müdavim
Anne baba yardım ederdi illa ki, kendi çıkmayan yavrularda et bebekken ölüm riski oluyor

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kendi cikardigin yavrulara anne babanın bakmama riski çok. Yumurtadan ses geliyorsa yapman gereken yumurtaya 2 damla su damlatıp yerine koyman

Baran24

Aktif Üye
Kendi cikardigin yavrulara anne babanın bakmama riski çok. Yumurtadan ses geliyorsa yapman gereken yumurtaya 2 damla su damlatıp yerine koyman
Hiç yumurta kaç günlük anlarmısınız 4tane yumurta var birinde gölge olmuş ama damarlanma var yumurta hareket edyor digeri ful gölge biraz boşluk var damarlanma gölgeden dolayı çok gözükmüyor ama dışardan bakınca digerlerine göre daha net gözüküyor damarlar digeride ilkine göre daha gölge var ama beyazlık çapraz damarlar daha belirgin ve daha büyük flashla bakıldıgında

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Anne baba beslemiyorsa a21 maması alıp elle besleme yapın