• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı yumurta

tugcenrgn

Aktif Üye
Merhabalar, dişi sultanım sık bir şekilde çiftleşme sesleri çıkarıyor. Eşi olmadığı için bu beni endişelendiriyor. Önlem olması açısından takviyelerini eksik etmiyorum (bt-amin etrobac ve gerwit) elmanın kızgınlığı yatıştırmada olumlu etkisi olduğunu okumuştum bu forumda, elma da yiyoruz ama yine de kızgınlık sürecimiz devam ediyor :( Kuşumda şu an kızgınlık yumurtası olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Fotoğraflarını ekliyorum. Banyo yaptığı için popisi biraz ıslak 🥹🧿

Son düzenleme:

tugcenrgn

Aktif Üye
Konu hakkında fikriniz olur mu acaba 😊

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Popo kismina elinizle nazikce dokunun, yumurta varsa eger sertligini hissedersiniz. Bunun disinda popo kisminda sislik, diskida büyüme, kanatlarda düsüklük yumurta olduguna isaret olabilir.

tugcenrgn

Aktif Üye
Popo kismina elinizle nazikce dokunun, yumurta varsa eger sertligini hissedersiniz. Bunun disinda popo kisminda sislik, diskida büyüme, kanatlarda düsüklük yumurta olduguna isaret olabilir.
Çok ele gelen bir kuş değil o yüzden elleyemiyorum dış görüntüden anlaşılır mı diye sormak istemiştim elleyerek de kontrol etmeye çalışacağım teşekkürler 😊
Yumurta sıkışması ihtimali beni her zaman çok korkutmuştur bunun için dikkat etmem gereken özellikle yapmam gereken şeyler var mı acaba?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kafes içinde tünekte video ekler misiniz daha detay lazım 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Genel olarak iyi görünüyor 😊popo da hafif şişiklik var ama yumurta olduğunu düşünmüyorum 👍 Hazırlıklar var bence ona eş alabilirsiniz

Üst Alt