• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı yerken kusma hareketi yapıyor

Mai

Aktif Üye
İyi akşamlar
Benim kuşum sadece yem yerken kusma hareketi yapıyor ama kusmuyor, dışkısı çok iyi, keyfi ve enerjisi de yerinde.
Bu Haraketi yapması neyden kaynaklı olabilir?

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
İyi akşamlar
Benim kuşum sadece yem yerken kusma hareketi yapıyor ama kusmuyor, dışkısı çok iyi, keyfi ve enerjisi de yerinde.
Bu Haraketi yapması neyden kaynaklı olabilir?
Merhaba hosgeldiniz. Kusunuz yedigi yemi sindiremiyor olabilir. Kafeste grit kum var mi acaba? Yoksa grit kum, gervit vitamin ve entrobac probiyotik temin etmenizi tavsiye ederim. Birde kusunuzun o hareketi yaparken kisa bir videosunu streamable com uzerinden yukleyip bizimle paylasabilir misiniz?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Merhabalar,
Bahsettiğiniz durumun videosunu bir görebilir miyiz? Ayrıca lütfen dışkılarını paylaşın. Bazen size normal gelen bir dışkı da aslında sorunlar olabilir.
Video paylaşım sitesi:

Mai

Aktif Üye
Merhaba hosgeldiniz. Kusunuz yedigi yemi sindiremiyor olabilir. Kafeste grit kum var mi acaba? Yoksa grit kum, gervit vitamin ve entrobac probiyotik temin etmenizi tavsiye ederim. Birde kusunuzun o hareketi yaparken kisa bir videosunu streamable com uzerinden yukleyip bizimle paylasabilir misiniz?
Kumu var entrobac normalde veriyorduk yaklaşık bir aydır veremiyorum deprem bölgesinden geldiğimiz için kuşumu zar zor kurtarabildik kumunu bulduğum ilk yerden aldım bolca yiyor ondan tekrar hareketi yaptığında videosunu çekeceğim
ilginiz ve hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kumu var entrobac normalde veriyorduk yaklaşık bir aydır veremiyorum deprem bölgesinden geldiğimiz için kuşumu zar zor kurtarabildik kumunu bulduğum ilk yerden aldım bolca yiyor ondan tekrar hareketi yaptığında videosunu çekeceğim
ilginiz ve hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim
Rica ederim ne demek. Cok gecmis olsun oncelikle 🙏 rabbim bir daha yasatmasin. Guncel diski fotografini da musait oldugunuzda paylasirsaniz hocalarimiz diski goruntusunden hastaligi var mi yok mu yorum yaparlar 👍

Mai

Aktif Üye
Merhabalar,
Bahsettiğiniz durumun videosunu bir görebilir miyiz? Ayrıca lütfen dışkılarını paylaşın. Bazen size normal gelen bir dışkı da aslında sorunlar olabilir.
Video paylaşım sitesi:
Hızlı dönüşünüz için çok teşekkür ederim
Haraketi tekrardan yaptığında videosunu atarım Ekli dosyayı görüntüle 43162

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Hızlı dönüşünüz için çok teşekkür ederim
Haraketi tekrardan yaptığında videosunu atarım Ekli dosyayı görüntüle 43162
Rica ederiz. Dışkıda dediğiniz gibi sorun gözükmüyor. Bir de videosunu görelim, çekebildiğinizde. Ayrıca geçmiş olsun. Sizlerin ve kuşunuzun depremden sağ salim kurtulmanıza çok sevindim

Üst Alt