• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanı yemek yemiyor ACİL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Azra7373

Yeni Üye
Tamamdır yapsın atacağım su içiyor şuan ama yemek yememe durumu hala var az az inip yiyor

Azra7373

Yeni Üye
Yere koyduğumda yemi yiyor ama yemlikten yemiyor

Azra7373

Yeni Üye
Yerden de 1-2 gagalıyor sonra bırakıyor :( patates haşladım yumurta verdim ama yemiyor. Neşesi çok yerinde çok enerjik ama neden yemediğini anlayamadım

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Dışkılarda hastalık var. Enerjisi yerinde olduğuna emin misiniz. Net şekilde videosunu görebilir miyiz.

Azra7373

Yeni Üye
Nasıl bir hastalık? Enerjisi çok yerinde oyun da oynuyor laf da atıyor bana yemini normal yemliğinden yemiyor ama başka yemlik koydum ordan çok az yedi

Azra7373

Yeni Üye
Şuan tedaviye başladık Augmentin ilacını 7ye bölüp suyun 3/1i kadarına 1 parça attım

anydayykk

Paylaşımcı
Şuan tedaviye başladık Augmentin ilacını 7ye bölüp suyun 3/1i kadarına 1 parça attım
Geçen yıl muhabbet kuşumda olmuştu aynısı halsizdi, yem yemiyordu başını kaldıracak hali yoktu ve dışkısı sümüksüydü. Antibiyotik geçirmişti anca. Veterinere gösterdiniz mi ki?

Azra7373

Yeni Üye
Veteriner değil ama kuşlardan çok iyi anlayan bir tanıdığımız var o böyle yapmamızı söyledi. Benim kuşumda halsizlik yok sadece çok az yem yiyor

anydayykk

Paylaşımcı
Veteriner değil ama kuşlardan çok iyi anlayan bir tanıdığımız var o böyle yapmamızı söyledi. Benim kuşumda halsizlik yok sadece çok az yem yiyor
Anladım inşallah daha iyi olur. Sadece dışkıda sünme sıkıntılı bir durum biz de o yüzden antibiyotik kullanmıştık. Şifalar olsun.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Antibiyotik sonrası probiyotik takviyesini unutmayın. Geçmiş olsun 🌸

Azra7373

Yeni Üye
@Tuba K.🥈 @Semiha S. @Demet bükay @Aslı Ö. arkadaşlar merhaba. Özür diliyorum sizi çok rahatsız ettim ama içim rahat etmediği için sizin de bilginizi almak istiyorum. Kızıl dal darı yiyor şuan ama normal yemini yemiyor. Enerjisi de gayet yerinde. Fakat yemek yemediği için kaka yapmıyordu. Bu durum için başka önerilerinize ihtiyacım var 🙏🏻

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Sürekli konu açmayın lütfen tek konudan devam edin. Diğer konuda Şehmus bey size gerekli tavsiyeleri verir. Bu konunuzu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt