• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı Yem

darsinki

Yeni Üye
Arkadaşlar sultan papağnıma yem almak istiyorum fakat hangi markayi alacağımı bilmiyorum herhangi bir öneriniz var mi acaba?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Arkadaşlar sultan papağnıma yem almak istiyorum fakat hangi markayi alacağımı bilmiyorum herhangi bir öneriniz var mi acaba?
Mamaist.com dan kuşunuzun yediği yemlerle özel karışım yapıyor @Şehmus BAKIR bey. Kendisi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Özel marka olsun dersenizde versela laga veya Gold Winks yunge muhabbet yemi alıp içine yediği tohumları ayrıca alıp ekleyebilirsiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kuşunuzu görebilir miyiz 👍 şuan hangi yemi veriyordunuz?

Yıldız35

Paylaşımcı
13 sultan papaganim var versele laga kullanıyordum hayvanların hem sindirimleri tuhaftı hemde bir türlü papaganlar tuyden cikamiyordu. Sehmus hocanın yemini kullanmaya başladım Aradaki farkı anlamak için denemeniz lazim bu kadar mı fark eder. Bu vakte kadar 10 kilo tükettik dun 5 kilo daha aldim. Kesinlikle 1 kez olsun deneyiniz başka yemlerin yüzüne bakmayacaksiniz sizde kusunuz da

hazaly

Paylaşımcı
Garden mix kullanıyodum güzeldi sonra versele laga aldım birçok kişi memnun kaldığı için ama bu gibi paket yemlerde içeriğini biz ayarlayamıyoruz. Mamaistten alırsanız kuşun ihtiyacına göre içindeki tohumların oranları ayarlanıyor bendeki yemler bitince ben de ordan alacağım

Üst Alt