• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı yavru mu ?

onursrndg

Aktif Üye
Aldığımdan beri kafama takılıyor sultan papağanımı satan petshopçu yavru dedi ama yavru gibi gelmiyor bana sizce kaç aylık yavru mu?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Çift konu açmak yasak olduğu için önceki konunuzu kilitledim 😊 5-6 aylık olduğunu düşünüyorum 😊

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yaşını almış erkek bu kuş 👍🏼

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok yakışıklı bir beyefendi maşallah SüphanAllah 🤲😊ötüş nasıl

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Ben 2 aydır sabırla deniyorum ama yok kuş kafesten bile çıkmıyor bence imkansız gibi birşey
Valla hocam 10 larca sultan papağanı eğittim ama en büyüğü 4 aylıktı 10 günde alışıyordu 1 kere yetişkin aldım eğitemedim damızlık olarak çiftleştirmeye verdim sultan papağanları bana göre yavru iken en rahat evcilleşen türlerden biri tabi arkadaşlar daha iyi bilir ama bir kuş yetişkinliğe adım atmaya başladımı o kus evcilleşmiyor benim görüşüm bu

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
1 yasinda pearl erkek 😊. Yetiskin oldugu icin egitilmesi zor maalesef. Sabirla denemeye devam ederseniz alisabilir de belli olmaz.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ben 2 aydır sabırla deniyorum ama yok kuş kafesten bile çıkmıyor bence imkansız gibi birşey
Aşırı yabaniydi, önce perde eğitimi yaptım, tısladı, kaçtı, hergün kafesi açtım çıktı kaçtı🤷en son kendi geldi, şarkılar söylüyor şimdi 6-7 aylık maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 😊💓🤲

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Aşırı yabaniydi, önce perde eğitimi yaptım, tısladı, kaçtı, hergün kafesi açtım çıktı kaçtı🤷en son kendi geldi, şarkılar söylüyor şimdi 6-7 aylık maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 😊💓🤲
Gofreeeet maşallah sübhanallah yerim ben seni 😍😍

Üst Alt