• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yaşını sor! Sultan Papağanı Yaş Cinsiyet

Mert G.

Eski Forumcu
İkiside erkek gibi gördüm daha net foto ekler misiniz

AlperenX3

Yeni Üye
Geleli neredeyse 1 ay oldu daha yeni yeni farklı ötüşler yapmaya başladı bende onu youtubedan videolar açıyorum aşkım diyor gibi geldi erkek midir bu sizce. Kahkaha atar gibi de ses çıkarıyo onu çekemedim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye

AlperenX3

Yeni Üye
[
Teşekkür ederim sevindim videolar açmaya devam edeyim ozaman. İlk 2 hafta elimle yedirdim elimden korkarak yiyordu alismadi. Sonra da sınavlarım var diye ara verdim şimdi de Kafesin yanına gidip konuşuyorum o zaman yanıma kadar geliyor beni dinliyor ama elimi uzatinca gelmiyor korkuyor. Tisliyor Yem yedirerek alışır sandım ama olmadı başka yöntem var mı perde yöntemi gördüm o ise yarar mı bilginiz varmı. Daha önce de balkonumuza gelen sultan papaganimiz vardı cinsiyeti disiydi galiba ama hiç ona eğitim yapmamıştık elimize geliyordu. Saçlarını falan sevdiriyodu onun gibi olsun istiyorum.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
[

Teşekkür ederim sevindim videolar açmaya devam edeyim ozaman. İlk 2 hafta elimle yedirdim elimden korkarak yiyordu alismadi. Sonra da sınavlarım var diye ara verdim şimdi de Kafesin yanına gidip konuşuyorum o zaman yanıma kadar geliyor beni dinliyor ama elimi uzatinca gelmiyor korkuyor. Tisliyor Yem yedirerek alışır sandım ama olmadı başka yöntem var mı perde yöntemi gördüm o ise yarar mı bilginiz varmı. Daha önce de balkonumuza gelen sultan papaganimiz vardı cinsiyeti disiydi galiba ama hiç ona eğitim yapmamıştık elimize geliyordu. Saçlarını falan sevdiriyodu onun gibi olsun istiyorum.
Kafes içinde elinizi 15 dakika sabit bekletin her gün, 1 hafta boyunca ☺

Üst Alt