• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Sultan papağanı yardımcı olur musunuz

Frkan26

Yeni Üye
Kuşlarıma hangi vitamin yada vitaminleri almalıyım? Biyoteknik markası olarak avisol a, avisol b, birde avisol plus var gördüğüm kadarı ile. Ariyetten proyotik almam gerekiyor hangisini önerirsiniz probiyotik ve vitamin olarak

Son düzenleme:

erenunl

Müdavim
Kuşlarıma hangi vitamin yada vitaminleri almalıyım? Biyoteknik markası olarak avisol a, avisol b, birde avisol plus var gördüğüm kadarı ile
Probiyotik olarak Röhnfried entrobac
Multivitamin olaraktan Gerwit w tercih ediyorum çoğu üretici de bunları tercih ediyor

keremix

Yeni Üye
merhaba ben 2 ila 3 gün önce bir muhabbet kuşu aldım kuşun kuyruğu titriyir ishal durumu yok saat akşam 8 civarı gözlerı kapanıyor ve kalp atışı hızlı
belki alisamamistir diyorum ama gayet güzel elime konuyo kendini sevdiriyo korkuyorun lütfen yardım edin

Frkan26

Yeni Üye
merhaba ben 2 ila 3 gün önce bir muhabbet kuşu aldım kuşun kuyruğu titriyir ishal durumu yok saat akşam 8 civarı gözlerı kapanıyor ve kalp atışı hızlı
belki alisamamistir diyorum ama gayet güzel elime konuyo kendini sevdiriyo korkuyorun lütfen yardım edin
Strese giriyor olabilir. 2 3 günlük kuşu biraz kafesine ve ortama alıştıktıktan sonra elinize almanız gerekirdi :)

Frkan26

Yeni Üye
Bugün elime ulaştı vitamin ve Probiyotik. Garwit w yi 100ml suluğa 5 damla şeklinde koydum. Probiyotiği ne şekilde kullanabilirim? Ve bir vitamin bir su bir Probiyotik bir su şeklinde kullansam sorun olur mu?

erenunl

Müdavim
Bugün elime ulaştı vitamin ve Probiyotik. Garwit w yi 100ml suluğa 5 damla şeklinde koydum. Probiyotiği ne şekilde kullanabilirim? Ve bir vitamin bir su bir Probiyotik bir su şeklinde kullansam sorun olur mu?
İkisinide haftada bir verseniz yeterli fazlası zarar kuşlara , probiyotiği bir çay kaşığı ucu kadar suya koyabilirsin koyduktan en fazla 6 saat sonra alın ve suyu tazeleyin

Üst Alt