• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sultan papağanı yardım

yolagelmez

Yeni Üye
sultan papağanım çiftleşeli 48 gün oldu 10 aylık daha önce yumurta yapmadı ilk kez yumurtlucak kus geç yumurtlar diyorlar dogrumu yoksa dişi kısırmı ? @Şehmus BAKIR

Son düzenleme:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Poposuna baktınız mı yumurta var mı veya dışkısı nasıl

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
sultan papağanım çiftleşeli 48 gün oldu 10 aylık daha önce yumurta yapmadı ilk kez yumurtlucak kus geç yumurtlar diyorlar dogrumu yoksa dişi kısırmı ?
Bu konuda bilgim yok maalesef fakat kafeste mutlaka kalamar kemiği bulunsun çok işine yarayacak üreme döneminde

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
sultan papağanım çiftleşeli 48 gün oldu 10 aylık daha önce yumurta yapmadı ilk kez yumurtlucak kus geç yumurtlar diyorlar dogrumu yoksa dişi kısırmı ?
Çiftleşme oldu diye yumurtlar diye bir garanti yok maalesef. Normali 2 hafta içinde yumurtlar. Ama geç yumurtlayan hiç yumurtlamayanda oluyor. Yumurta belirtisi var mı? Streamable üzerinden tünekte yandan video eklerseniz daha iyi yardımcı olunur. Bir yıl sonra yumurta aldığım çiftim oldu benim. Süreç bu ne zaman hazır olursa ozaman gelir. 10 yaşında olup atılan çiftlerde hiç yumurta vermemiş dişi kuşumuz şuan beş aydır Peş peşe kızgınlık yumurtası veriyor örnekleri çok. Yumurtlamadı diye kısır diyemeyiz.

Üst Alt