• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağani uzun yolculuk

yakisikliguvenlik

Yeni Üye
Merhabalar 4-5 aylik bir sultan papağanım var ele alışık evcil günün çoğunu kafesin dışında yanımda geçiriyor genellikle. Tahmini 3-4 günlüğüne şehir dışına hastaneye gitmem gerekiyor ve kuşumuda yanımda götürmeyi düşünüyorum çünkü evde tek başına bile 1-2 saat duramazken günlerce evde tek bırakmaya içim rahat vermiyor. Ve bırakabileceğim kimsede yok
Yolculuk 4 saat sürcek ve hastanede tahmini 6-7 civari durcam kuşumuda kendimle götürsem bir sıkıntı çıkarmı? İlk gün dışında eve gelene kadar otelde bırakcam.4 saat yol ve 6-7 saat hastanede durursa bir şey olurmu?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Nerede ikamet ediyorsunuz?
Yol sıkıntı olmaz iyi tedbir alırsanız ama hastaneyi önermem açıkcası. En ufak şeyden nem kapıyor kuşlar, Allah korusun hastalık vs kapabilir.Otelde kafeste durabilir.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Anlattığınız süreç evde durmasından daha riskli geldi bana. Yol üstüne hastane üstüne otel... Havalarda pek iyi değil. Ben bu riske girmezdim 🤷🏼‍♀️

yakisikliguvenlik

Yeni Üye
Merhaba ığdırdan erzuruma gidecem. Hastane şehir dışında erzurumda o yüzden otele bırak gel yaparsam gün bitiyor otel fiyatlarıda belli zaten. Başka yapabileceğim bir şey yokmu? Evde 3-4 gün kalabilirmi ki.? Gün içinde bile zor onu bırakıp dışarı çıkıyorum ötüp duruyor ben gidince

Üst Alt