• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanı Tüy dökümü ve yaralar

gamze Ünaldı

Yeni Üye
Yeni aldığım Sultan papaganinda bölgesel tüy dökülmeleri kuyruk üzerinde bacak ust kisinlarinda yeni tüy kökleri yer yer mevcut kanat altında küçük yaralar da mevcut. Çok fazla uçamıyor yem yiyor neden olabir acaba bilgisi olan var mı

Ekli dosyalar

Nora

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Tünekteki duruşunun videosunu streamable.coma yükleyip linkini burada paylaşır mısınız? Ve beyaz peçete üzerinde güncel dışkılarının resmini yükleyebilir misiniz?
Grit kum kullanıyor musunuz? Yemesi içmesi nasıl? Herhangi bir takviye kullanıyor musunuz? @Demet bükay @Aslı Ö.

gamze Ünaldı

Yeni Üye
Kaka fotoğrafını attim lakin video okusturamadim malesef o yüzden duruş fotohrafini attım ikingun oldu petsoptan alalı iki gündür sıkıştırmamak için eve alışsın diye çok dikkat etmemiştim kusma eş olsun diye aldım katlarını açtıkça farkettim dokulmeleri

Nora

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kaka fotoğrafını attim lakin video okusturamadim malesef o yüzden duruş fotohrafini attım ikingun oldu petsoptan alalı iki gündür sıkıştırmamak için eve alışsın diye çok dikkat etmemiştim kusma eş olsun diye aldım katlarını açtıkça farkettim dokulmeleri
Mevcuttaki kuşunuza eş aldığınız zaman, yeni gelen kuşu on gün karantinaya almalısınız . Ziraa eve alışması için, varsa salgın ya da başka bir duruma önlem olarak ve eve alışması adapte olması adına sonra iki kuş dikkat edilerek bir araya getirirlir.
Ve sanırım resim yüklenmemiş .
Misal bu mesaji cevapladığınız zaman mesaj yazma kutucuğunun alt kısmındaki dosya ekle yazısına tıklayarak telefonunuzdan çektiğiniz resmi yükleyebilirsiniz . Böylece deneyimli forum üyeleri yorumlayacaktır.

Nora

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Takviden kastım misal vitamin , probiyotik ya da tüyleri için vitamin kullanıyor musunuz?

gamze Ünaldı

Yeni Üye
Kus ayrı bir kafetse keni kusmun yanına koymadım henüz kafesinde de hemen sıkıştırmak istemeddim eve alışsın etrafa alışsın istedim baktığımda kuyruk kisina yakın kanat altında ve sırt bolesinde tüy dökümü gördüm vitamin verdim henüz aldığım petsop ta farketmedim bu sorunu yani kuş iki gündür bende

Ekli dosyalar

Nora

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Çok iyi yapmışsınız.Hangi vitamini veriyorsunuz ? Ve dış parazit uygulaması yaptınız mı?

Üst Alt