• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı titreme

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kafesi çok büyük fakat yuvarlak. kare mi olmalı?
Lipom dediğiniz bu yap bezesini aldırmalı mıyım şu an?
Dediğiniz takviyeleri de temin edicem hemen
Kare olmalı ve tırmanmalı, yuvarlak kafeste yön bulamaz, tırmanamsz, yağ bezesi gibi gördüm hocamızda inceliyecek😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Demet ablam gerekeni söylemiş sağolsun ☺popo da bir şişlik var evet ama ben net göremedim sadece tahminde bulunursak yağ bezesi olabilir. Peki dişiyse bu daha önce hiç yumurta bırakmışmı? Tüy yapısı da hoşuma gitmedi açıkçası genetik bozukluklar var size ilk geldiğinde popodaki şişkinlik aynı büyüklüktemiydi? Birde videoda hiçbir hareket göremedim yani açıkçası detaylı yorum yapabilmek için detaylı görmemiz lazım daha net video görelim ve peçete üzerine yapmış dışkılar görelim

ahu876

Yeni Üye
Şişkinliği bana geldikten 6 ay sonra oldu. Geldiğinde çok kötü bir haldeydi tüylerini koparıyordu sürekli.
Bir buçuk yıl oldu hala daha sebzeye alıştıramadım çok çabaladım nasıl yapıcam bilmiyorum korkuyor kaçıyor ben dışında kimseye de gitmiyor çok korkuyor bir tek bana alıştı benim üstümden inmiyor dal darı ve yem yiyor sadece dal darıyı çok seviyor yemini de çok güzel yiyor.
aşırı kaşınıyor bir de bir süredir koparıyor tüylerini. Dediğiniz videoyu ve peçeteye dışkıyı kuşu kucağıma alıp çekeyim mi hemen yoksa şu an rahatsız etmeyip sabah mı atayım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Şişkinliği bana geldikten 6 ay sonra oldu. Geldiğinde çok kötü bir haldeydi tüylerini koparıyordu sürekli.
Bir buçuk yıl oldu hala daha sebzeye alıştıramadım çok çabaladım nasıl yapıcam bilmiyorum korkuyor kaçıyor ben dışında kimseye de gitmiyor çok korkuyor bir tek bana alıştı benim üstümden inmiyor dal darı ve yem yiyor sadece dal darıyı çok seviyor yemini de çok güzel yiyor.
aşırı kaşınıyor bir de bir süredir koparıyor tüylerini. Dediğiniz videoyu ve peçeteye dışkıyı kuşu kucağıma alıp çekeyim mi hemen yoksa şu an rahatsız etmeyip sabah mı atayım
Sabah atın 😊🤲uyusun, ayrıca dış parazit damlası uyguladınız mı?
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın, rutin olarak yspılmalıdır

Onuda mamaist.com dan temin edebilirsiniz
Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz mamaist.com watsap hattından yardımcı olur

ahu876

Yeni Üye
Sabah atın 😊🤲uyusun, ayrıca dış parazit damlası uyguladınız mı?
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın, rutin olarak yspılmalıdır

Onuda mamaist.com dan temin edebilirsiniz
Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz mamaist.com watsap hattından yardımcı olur
Arkadaşım numarasını verdi şehmus beyin kendisiyle sabah hemen iletişime geçicem🙏🏻 dediğiniz takviyeleri ve zeltoiti not aldım yazdıklarınızdan bir tek gervit var bende diğerlerini de alıcam sehmus beyden. Bu söylediğiniz damlalardan birini de alayım 🙏🏻cok tesekkur ederim ilgilendiğiniz içın buradaki veterinerler asla anlamıyor kuştan. Sehmus beyin yorumuna göre izmirde iyi bir kuş veterineri var şişliğini ona aldırırım aldırın derse. Onun dışında da bakımı için bu sizin dediklerinizi uygulayacağım. Çok çok teşekkür ederim inşallah iyi olacak güzel kızım😔🙏🏻

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Arkadaşım numarasını verdi şehmus beyin kendisiyle sabah hemen iletişime geçicem🙏🏻 dediğiniz takviyeleri ve zeltoiti not aldım yazdıklarınızdan bir tek gervit var bende diğerlerini de alıcam sehmus beyden. Bu söylediğiniz damlalardan birini de alayım 🙏🏻cok tesekkur ederim ilgilendiğiniz içın buradaki veterinerler asla anlamıyor kuştan. Sehmus beyin yorumuna göre izmirde iyi bir kuş veterineri var şişliğini ona aldırırım aldırın derse. Onun dışında da bakımı için bu sizin dediklerinizi uygulayacağım. Çok çok teşekkür ederim inşallah iyi olacak güzel kızım😔🙏🏻
İnşallah, Rabbim şifasını versin 😊🤲geçmiş olsun

Üst Alt