Merhaba Antibiyotikler bazen kabız yapabilir dalları Yemıyor mu Aslında daldırı dışkısını biraz yumuşatır. Vücudu çok hassas zeytinyağı daha da Sindirim sistemini bozar.
Hiçbir şey yemiyor maalesef kursaktan besleyebiliyorum sadece dengesi de bozuluyor ölecek sanırımMerhaba Antibiyotikler bazen kabız yapabilir dalları Yemıyor mu Aslında daldırı dışkısını biraz yumuşatır. Vücudu çok hassas zeytinyağı daha da Sindirim sistemini bozar.
Allah korusun ilaç mı ağır geldi yani seyretmemiş olabilirler fakülte biraz bazen bunu Es geçebiliyor. muhabbet kuşlarında iki buçukluk ama Sultan papağanlarında bilmiyorum Ama genelde o da iki buçuktur. Baytril biraz ağır bir antibiyotiktır. Dozunda kullanılmazsa yan etkisi çok fazla olur zaten en büyük yan etkilerinden biri denge bozukluğudur imkanınız varsa tekrar bir fakülteye gidin Bence ilaç dokunmuş olabilirHiçbir şey yemiyor maalesef kursaktan besleyebiliyorum sadece dengesi de bozuluyor ölecek sanırım
Fakülteye gideceğim birazdan konuşacağım. Ama bu su içince ağzını açma ve değişik ses çıkarması neden olabilir. Kursaktan besledikten biraz sonra da öyle yapmıştı ama daha hafifti ağızdan nefes alıp tık tık ses geliyordu hapşırmıştı düzelmişti. Acaba zarar mı verdim? Ne yapmalıyım şuan dün akşam baytril vermedim bugün 2.5 alınca vereyim mi mikostanin devam mı yani bu kabızlığa napacağız yeniden mama vermeli miyim kursaktanAllah korusun ilaç mı ağır geldi yani seyretmemiş olabilirler fakülte biraz bazen bunu Es geçebiliyor. muhabbet kuşlarında iki buçukluk ama Sultan papağanlarında bilmiyorum Ama genelde o da iki buçuktur. Baytril biraz ağır bir antibiyotiktır. Dozunda kullanılmazsa yan etkisi çok fazla olur zaten en büyük yan etkilerinden biri denge bozukluğudur imkanınız varsa tekrar bir fakülteye gidin Bence ilaç dokunmuş olabilir
Suyu içtikten sonra yaptı o haraketi üstünden süre geçtikten sonra gene yapmaya devam etti yani. Ilaci şimdi ayarlatmaya gidicem. Aklıma takılan o haraketi oldu. Suyu içmek için heveslendi bayağı. İçti sonra dediğim sesten çıkardı kucağıma falan aldım ama süre geçmesine rağmen devam etti şuan nasıl bilmiyorum.Ağzını açma hareketi belki Boğazı bir tahriş olmuştur ondan dolayı rahat içmek için açıyor olabilir nefes almak için Peki daha önce solunum problemi var mıydı Peki? Mamayı Bıraz daha akışkan sulu verebilirsiniz yani böyle çok katı olmasın Mama. Siz ilacı ayarlatıp düzenli olarak kullanmanız gerekiyor. Öncelikle %2,5'luk varsa ondan isteyin Eğer yoksa %5'liği seyrettip Kullanın. Ama kuşlarda öncelik 2.5'luktur. bilginiz olsun
Gerçekten ne yapacağım bilmiyorum ölecek sanırım 3 yıldır benimleydi geçen sene de kuşum öldğ neden başıma geliyor anlamıyorum. Fakültede pek bir şey yapamaz gibi geliyor en son böyle kustu dışkı kusuyor sanırım dün 19.00dan beri dışkı yapmadı onu yukarıya doğru yapıyor galiba fakültenin yapabileceği bir hamle var mı iğne olsun bir şey olsun veya acısına son verdirebilir miyiz fakültede ötenazi falanAcil bir şekilde fakülteye götürün başka önerebileceğim veteriner olursa oraya önereceğim. Inanılmaz üzüldüm ya ilaç dokunmuş olabilir ama çok Sanmıyorum. Karnı aç muhtemelen. Daha sonra bize de bilgilendirirseniz iyi olur Aklımda Bir Şey Gelmiyor Benim. Ama çok büyük ihtimal mantardan dolayı kusuyor
İğne falan olmaz ama fakülte En azından daha iyi yol gösterir diye düşünüyorum yani evde beklemekten bence çok daha iyidir Ötenazi sırasında hayvanlar kuşlar yine yine acı çeker Merak etmeyin ama 3 yıldır sizinle Ötenazi fikri bence doğru bir karar olmaz elinizden geleni yapın gerisi Rabb'imın Bileceği Birsey. Dışkı yapamaması dediğim gibi Antibiyotikler bazen kabızlık yapabiliyor. Yeşil kusmasının sebebi kursağının boş olması bu yüzden biraz sulu besleyin dedim size aç kalmamışsa Özen gösterin zaten ilaç alıyorGerçekten ne yapacağım bilmiyorum ölecek sanırım 3 yıldır benimleydi geçen sene de kuşum öldğ neden başıma geliyor anlamıyorum. Fakültede pek bir şey yapamaz gibi geliyor en son böyle kustu dışkı kusuyor sanırım dün 19.00dan beri dışkı yapmadı onu yukarıya doğru yapıyor galiba fakültenin yapabileceği bir hamle var mı iğne olsun bir şey olsun veya acısına son verdirebilir miyiz fakültede ötenazi falan
Şuan ne yapmalıyım ayakta duramıyor ağzı açık nefes alıyor yani buradan döneceğini sanmıyorum çok kötü duruyor kusmaya çalışıyor sadece sanırım. Dün akşam mamayla en az 3ml beslemiştim.İğne falan olmaz ama fakülte En azından daha iyi yol gösterir diye düşünüyorum yani evde beklemekten bence çok daha iyidir Ötenazi sırasında hayvanlar kuşlar yine yine acı çeker Merak etmeyin ama 3 yıldır sizinle Ötenazi fikri bence doğru bir karar olmaz elinizden geleni yapın gerisi Rabb'imın Bileceği Birsey. Dışkı yapamaması dediğim gibi Antibiyotikler bazen kabızlık yapabiliyor. Yeşil kusmasının sebebi kursağının boş olması bu yüzden biraz sulu besleyin dedim size aç kalmamışsa Özen gösterin zaten ilaç alıyor