• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı sindirilmemiş kaka

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Arkadaşlar benim papağanda uzun süredir sindirilmemiş yem sorunu var 5 aydır devam ediyordu bende o süre içinde başka bir sağlık sorunu göremedim beyaz kuş kumu aldım fakat hiç görmedim bile ağzına değdirmedi yeme kattım yine yemedi diğer muhabbetler de sanırım sevmedi en son Petshop dolaştım grit kum daha çok seviyorlar diye alacaktım Kuşçu anlamadı bile diğerine gittim o da anlamadı hiç öyle bişey satmamış ki adamlar , sonra alternatifi güvercin kili aldım onu ilaç kabına koydum baya geveliyor her gün oyun oynuyor hiç yuttuğunu görmedim ama o kili aldığım günden sonra kakada yem kesildi sizce güvercin kili zararlı olur mu vermeyeyim mi

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Grit kum daha etkili olur. Probiyotik kullanıyor musunuz?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Anosonlu Girit kum mamaist.com 🦜🤗

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hayır kullanmıyorum sizin önerebileceğiniz bir marka var mı acaba
Entrobac kullanıyorum ben, tavsiye ederim. Grit kumla birlikte düzenli kullanırsanız etkili olur. Hatta multivitamin olarak gerwit, b vitamini olarak bt amin forte de kullanın.

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Entrobac kullanıyorum ben, tavsiye ederim. Grit kumla birlikte düzenli kullanırsanız etkili olur. Hatta multivitamin olarak gerwit, b vitamini olarak bt amin forte de kullanın.
Çok teşekkür ederim sağolun

Doğacı

Eski Forumcu
Hayır kullanmıyorum sizin önerebileceğiniz bir marka var mı acaba
Röhnfried marka tavsiye ediyoruz. 25 gr entrobac probiyotik,30-40 ml gervit yeterli gelir size,uzun süre gider. Ürünleri temin ederseniz nasıl kullanılması gerektiğini ve nasıl muhafaza edilmesi gerektiğini sorarsınız buraya

Son düzenleme:

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Arkadaşlar benim papağanda uzun süredir sindirilmemiş yem sorunu var 5 aydır devam ediyordu bende o süre içinde başka bir sağlık sorunu göremedim beyaz kuş kumu aldım fakat hiç görmedim bile ağzına değdirmedi yeme kattım yine yemedi diğer muhabbetler de sanırım sevmedi en son Petshop dolaştım grit kum daha çok seviyorlar diye alacaktım Kuşçu anlamadı bile diğerine gittim o da anlamadı hiç öyle bişey satmamış ki adamlar , sonra alternatifi güvercin kili aldım onu ilaç kabına koydum baya geveliyor her gün oyun oynuyor hiç yuttuğunu görmedim ama o kili aldığım günden sonra kakada yem kesildi sizce güvercin kili zararlı olur mu vermeyeyim mi
Merhaba, kilin işlevi ayrı, grit kumun ayrıdır. Kil ne marka? Kaliteli bir markaysa o da dursun, grit kum da alalım. Aurıca röhnfried entrobac ve gerwit de temin edelim

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba, kilin işlevi ayrı, grit kumun ayrıdır. Kil ne marka? Kaliteli bir markaysa o da dursun, grit kum da alalım. Aurıca röhnfried entrobac ve gerwit de temin edelim
Kilin markası yoktu da bu iki ürün internette birsürü varlar farklı farklı acaba boyutundan mı yoksa replikası da satılıyor mu ?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Kilin markası yoktu da bu iki ürün internette birsürü varlar farklı farklı acaba boyutundan mı yoksa replikası da satılıyor mu ?
Ürğnleri bölünmüş olarak mamaist. Comdan sipariş etmenizi tabsiye ederim. Bölünmüş ürün olduklarından herkese güven olmuyor. Mamaist ise bildiğimiz, güvendiğimiz, forum için kurulmuş bir site

Üst Alt