• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı sanırım yumurta sıkışması var

Mehmet38

Yeni Üye
Sultan papağanı eş tuttular dişi yuvadan çıkmıyor bugün dikkat ettim yumurta sıkışması var sanırım popo kısmı sis ne yapabilirim yer Küçükçekmece ve Zeytinburnu yardımcı olacak biri varmı veya ne yapmalıyım daha önce denedim muhabbet kuşum da öldü kendim çıkarmam profesyonel biri yada profesyonel şekilde yardımcı olacak bir çözüm gerekli ne yapmalıyım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun videosunu yandan kuyruğu gözükecek şekilde streamble.com üzerinden atabilir misiniz ☺

Mehmet38

Yeni Üye
Burdan yükleme yapsam olurmu birde benim bildiğim kadarıyla yumurta sıkışmasinda kendimiz çıkarınca genelde ölüyor lar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Burdan yükleme yapsam olurmu birde benim bildiğim kadarıyla yumurta sıkışmasinda kendimiz çıkarınca genelde ölüyor lar
Burada yükleme olmuyor o yüzden orayı önerdim, eğer zarar vermeden çıkarabilirseniz ölmez ama yapamam derseniz kanatlı uzmanı çıkarmalı 🙏🌸

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuş halsiz mi? Yemeden içmeden mi kesildi? Hatektsiz acı içinde mi? Yumurta vardır belki ama sıkışma olduğuna emin misiniz?

Eğer eminseniz bunu sizde çıkarabilirsiniz. YouTube den videoları var izleyebilirsiniz.

Ayrıca müdahale edilen kuşların ölümü olayı yalan. Öyle birşey yok. Yanlış bir müdahalede bulunulursa elbette olur ama sıkışma olan kuşlara müdahale edildi diye kuşlar ölmez.

Asıl müdahale edilmezse ve sıkışmaysa kesin ölür.

@Şehmus BAKIR beye konum olarak yakınsınız. Kendisine kuşu ulaştırırsanız gereken müdahaleyi yapacaktır.

Mehmet38

Yeni Üye
Kanatlı uzmanı dediğiniz kişi güvercin vs besleyen kisilerse konuştum ölür diyorlar bende şu şekilde düşündüm acaba zeytinyağı sürsem bikac gün denesem.kendi yumusarda atabilir mi ilk yumurtası olacak dişi ısırma huyu yok benim kafama konar sevdirir di eşe alışsın lar diye 5 aydır kafesteler

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kanatlı uzmanı dediğiniz kişi güvercin vs besleyen kisilerse konuştum ölür diyorlar bende şu şekilde düşündüm acaba zeytinyağı sürsem bikac gün denesem.kendi yumusarda atabilir mi ilk yumurtası olacak dişi ısırma huyu yok benim kafama konar sevdirir di eşe alışsın lar diye 5 aydır kafesteler
Yok bahsettiğim veteriner, kuşlar üzerine uzman, siz zeytintağı sürün

Mehmet38

Yeni Üye
Resmi paylaştım bakarmisiniz birde Küçükçekmece yada Zeytinburnun da varmı gerçekten kuşu zarar vermeden ölüm riski olmadan yapabilecek biri

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yumurta var evet ama kaç gün oldu çiftleşeli, denge kaybı, yem yememe veya kusma var mı? Veterinere de şimdi bakacağım

Mehmet38

Yeni Üye
Yem yiyor suda sorunyok ama çok agresif lesmis benle konuşurdu yani ses çıkarır di Pakize kızım derdim.ses yapar di şimdi halsiz