• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sahiplendirme Sultan papağanı sahiplendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burak.cet

Yeni Üye
Merhaba,

5 aylık sultan papağanım var, bir kaç aydır bende fakat yeterince ilgilenemediğimi düşünüyorum. Alıp, ilgi gösterip, bakımı üstlenecek iyi birisine ücretsiz sahiplendirmek istiyorum. Petshop, satıcı vs. İseniz yazmayın, kendiniz bakacaksanız yazın lütfen. İstanbul anadolu yakasında iseniz elden teslim edebilirim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba,

5 aylık sultan papağanım var, bir kaç aydır bende fakat yeterince ilgilenemediğimi düşünüyorum. Alıp, ilgi gösterip, bakımı üstlenecek iyi birisine ücretsiz sahiplendirmek istiyorum. Petshop, satıcı vs. İseniz yazmayın, kendiniz bakacaksanız yazın lütfen. İstanbul anadolu yakasında iseniz elden teslim edebilirim.
Merhaba, inşallah güzel bir yuvası olur
@Semiha S.

Zeluch

Aktif Üye
Merhaba,

sahiplendirdiniz mi?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
cevap beklerken aynı zamanda başkalarınada yazıyorum sizi ne ilgilendirir?
Merhaba bizi ilgilendirir güvenilir ve kuş bilgisi olan yetişkin kişilere verilmesini tavsiye ediyoruz
Forumumuza herkese kuş sahiplendirmez
Mesaj yazarken daha dikkatli olun lütfen
Kafeskuslari.com yöntemi

Zeluch

Aktif Üye
Merhaba bizi ilgilendirir güvenilir ve kuş bilgisi olan yetişkin kişilere verilmesini tavsiye ediyoruz
Forumumuza herkese kuş sahiplendirmez
Mesaj yazarken daha dikkatli olun lütfen
Kafeskuslari.com yöntemi
kuş beşlemeden nasıl bilgi edinicez herkes bilgili şekilde mi besliyor kuşları

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
kuş beşlemeden nasıl bilgi edinicez herkes bilgili şekilde mi besliyor kuşları
Böyle ters cevap vermek için özellikle mi çaba harcıyorsunuz.

Eğer kuşları öğrenmek istiyorsan ozaman gider petshoplardan parasını ödeyerek bir can kurtararak ilk adımını atarsın. Çoluk çocuğa, geliri olmayan, bakıp bakamyacağından emin olmadığımız kişilere ücretsiz sahiplendirme yapılmasını Forum olarak uygun bulmuyoruz.

NurSi

Yeni Üye
Merhaba,

Merhaba.. İkiside dişi olan birer adet Muhabbet ve Lutino Sultan papağanı besliyorum.. değerli kuşunuza talibim.. Konu hakkında bilgilendirme yaparsanız memnun olurum.. Çalışmıyorum, çocuğum okuldayken yalnızlığıma arkadaş oluyorlar - kuş sevgisi başka bir şey, Ataşehir ilçesindeyim. Talibim 🌹
bir kaç gündür forumlarda erkek eş bakınıyorum.. sizin ilanı gördüm.. vardır bir hayr diye size yazmak istedim..erkek Sultan papağanı ise gerçekten sahiplenmek istiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt