• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı oyuncağı

kekikoli

Yeni Üye
Sultan papağanıma halkalardan oyuncak yaptım ama onları bağlarken misina kullandım misinayı ısırıyor yalıyor fakat yermi yemeye çalışırmı yerse zararlı olurmu kafese bağlamak için lastik kullandım ama onu yemeye çalışmıyor sizce çıkarmalı ve iple bağlamalımıyım

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sultan papağanıma halkalardan oyuncak yaptım ama onları bağlarken misina kullandım misinayı ısırıyor yalıyor fakat yermi yemeye çalışırmı yerse zararlı olurmu kafese bağlamak için lastik kullandım ama onu yemeye çalışmıyor sizce çıkarmalı ve iple bağlamalımıyım
Yemese bile, gaganın sertliğinden dolayı oynarken kopması durumunda düşebilir ya misinaya ulaşamayacağı şekilde yaklaştırın malzemeleri birbirine, ya da hasır ip kullanın

Melike C.

Aktif Üye
Misinayı çıkarın bence ne uzunlukta kullandınız bilmiyorum ama koparıp ayağına falan dolarsa çözmeniz çok zor olur . En güzeli tüysüz ve kalın bir ip kullanın . Haylazların ne zaman ne yapacağı belli olmuyor😊

kekikoli

Yeni Üye
Yemese bile, gaganın sertliğinden dolayı oynarken kopması durumunda düşebilir ya misinaya ulaşamayacağı şekilde yaklaştırın malzemeleri birbirine, ya da hasır ip kullanın
Misinanın ucu yok yani ona erişemeyecek şekilde yaptım lastiğe erişebiliyorda ilgilenmiyor zaten onla

Üst Alt