• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Sultan papağanı ötüşten cinsiyet tahmini

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba arkadaslar.
Asla yakalayamadigim ottugu anin ses kaydini yeni alabildim. Suan ortalama 6 aylik kusum. Bu sekilde otusleri var. Cinsiyet tahminleriniz nelerdir? Artik net olarak disi mi erkek mi bilmek istiyorum 🙈

erenztrk

Müdavim
Bence Erkek :D benim kuşlarımın abisi aynı benimkiler gibi sesler çıkarıyor ama benimkiler küçük daha 3 aylık biri 4 aylık diğeri

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bence Erkek :D benim kuşlarımın abisi aynı benimkiler gibi sesler çıkarıyor ama benimkiler küçük daha 3 aylık biri 4 aylık diğeri
Valla bilemedim iste bi sorayim dedim. Bakalim hocalarim neler dicek merakla bekliyorum 🙄

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Cok saygideger cinsiyetci hocalarim sizi soyle konuma alabilir miyim lutfen 🙄🤭

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben hâlâ kur ötüşü duyamadım desem 😂🙈 ama sanki sana birşeyler anlatıyor 😂

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ben hâlâ kur ötüşü duyamadım desem 😂🙈 ama sanki sana birşeyler anlatıyor 😂
Of allahim of 🤦‍
Evet kafesinde kapaliydi acayim diye cikarmadigi ses kalmiyor 😂 her gun en az 40 dk sultan papagani konusmasi dinletiyorum tv den acip ondan sonra oda boyle otuyor ama bugun tum gun boyle ottu.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Of allahim of 🤦‍
Evet kafesinde kapaliydi acayim diye cikarmadigi ses kalmiyor 😂 her gun en az 40 dk sultan papagani konusmasi dinletiyorum tv den acip ondan sonra oda boyle otuyor ama bugun tum gun boyle ottu.
Ben hâlâ ilk ne dediysem aynısını diyorum görünüş erkek kuş bişeyler saçmalamayada başlamış sanırım niko bu kuş 🐦

erenztrk

Müdavim
Of allahim of 🤦‍
Bu bana bir yerden tanıdık geliyor 🤐 6. Aylarına kadar bekletmezler inşallah

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ben hâlâ ilk ne dediysem aynısını diyorum görünüş erkek kuş bişeyler saçmalamayada başlamış sanırım niko bu kuş 🐦
Cinsiyeti hic umrumda degil sadece isim belirlemek ve seslenirken hangi sifati kullanacagimi bilmek istiyorum 🤭
Bir de hocam niko tam bi temas bagimlisi normal mi bu? Kapadigim zaman kiyameti kopariyor acayim diye yapmadigi sey kalmiyor ve acincada asla benden bir yere gitmiyor. Kafesini evi bellemesi icin kapatayim diyorum gun icinde ama nafile benimle kavga ediyo resmen 🙄

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Cinsiyeti hic umrumda degil sadece isim belirlemek ve seslenirken hangi sifati kullanacagimi bilmek istiyorum 🤭
Bir de hocam niko tam bi temas bagimlisi normal mi bu? Kapadigim zaman kiyameti kopariyor acayim diye yapmadigi sey kalmiyor ve acincada asla benden bir yere gitmiyor. Kafesini evi bellemesi icin kapatayim diyorum gun icinde ama nafile benimle kavga ediyo resmen 🙄
Bağınız var şımarık çocuk 😅 bir iki haftaya tam belli olur 😊👍