• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan papağanı otobüs bagajına koydular

bilal29

Yeni Üye
Bir dişi bı erkek Sultan papağanı ile otobüste yolculuk yapıyorum İstanbul dan Gümüşhane ye ilk yanımdaydilar siyah örtü ile kapalı kucağımda öttugu için arka kapının yanındaki bagaj bölmesine koydular kuşlarıma bir şey olur mu içim içimi yiyor

alieren

Yeni Üye
bende kuşumu Hataydan Adana'ya götürmüştüm birkaç ay önce.bunun için hayvan kabul eden otobüs şirketine bindim özellikle.her yeri sorusturdum buldum bir şekilde.cift koltuk aldım tek olmama rağmen bir sorun çıkarmadı kimse.gel gelelim sizin konunuza kuşunuza fiziksel bir zarar gelmesede (ki gelebilir) ruhsal anlamda psikolojisini kötü etkiler büyük ihtimalle.

bilal29

Yeni Üye
Öttugu için koydular bagaja siyah örtü vardı kafes üstünde onuda çıkardım yemi ve suyu da var bagaj karanlık ama yinede etkilenir mi

bilal29

Yeni Üye
bende kuşumu Hataydan Adana'ya götürmüştüm birkaç ay önce.bunun için hayvan kabul eden otobüs şirketine bindim özellikle.her yeri sorusturdum buldum bir şekilde.cift koltuk aldım tek olmama rağmen bir sorun çıkarmadı kimse.gel gelelim sizin konunuza kuşunuza fiziksel bir zarar gelmesede (ki gelebilir) ruhsal anlamda psikolojisini kötü etkiler büyük ihtimalle.

bilal29

Yeni Üye
Öttugu için koydular bagaja siyah örtü vardı kafes üstünde onuda çıkardım yemi ve suyu da var bagaj karanlık ama yinede etkilenir mi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Elinizi kafese vs soksaydınız susmazmıydılar. Emniyetli biryere koyulduysa Sorun olacağını sanmıyorum ama yinede konulmasaydı iyiydi. Böyle yolculuklarda çanta en iyisi. Kafesle sizede bir nevi eziyet oluyor. 14 15 saatlik yol diye düşünürsek baya uzun bir yol.

bilal29

Yeni Üye
Yanıma
Elinizi kafese vs soksaydınız susmazmıydılar. Emniyetli biryere koyulduysa Sorun olacağını sanmıyorum ama yinede konulmasaydı iyiydi. Böyle yolculuklarda çanta en iyisi. Kafesle sizede bir nevi eziyet oluyor. 14 15 saatlik yol diye düşünürsek baya uzun bir yol.

bilal29

Yeni Üye
Tekrar yanıma aldım içim içimi yedi onlar ordayken gizliden arada bir ötüyor ama şimdilik bir sıkıntı yok gece öterler mi acaba ilk defa kuşlarımla yolculuk yapıyorum nasıl hareket etmeliyiz edeceğimi bilmiyorum

Sümeyya

Aktif Üye
Ağlayan bağıran çocukları da bagaja atıyorlar mıymış? Kesinlikle kabul etmeyin. Karayolları taşıma yönetmeliğine göre yanınızda bulunabilir. Yasayı uygulamazlarsa polis çağıracağınızı söyleyin kabul etmeme gibi lüksleri yok

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bagaji actiklarinda hava akiminda kalabilirler sakincali bir durum. Gece öteceklerini sanmiyorum. Isiklar da kapali olacagindan örtülerini de örterseniz uyurlar.

bilal29

Yeni Üye
Kuşlar için Herhangi bir ücret vermem gerekiyor mu acaba

bilal29

Yeni Üye
Çok sağolun çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşlar için Herhangi bir ücret vermem gerekiyor mu acaba
Hayır elinizde de bagajdada olsa vermeyin. Talep ederlerse itiraz edin. Gece ötmezler merak etmeyin. Ötünce hemen kafese elinizi sokup dikkatini dağıtın. Şuncacık kuş ötse nolur Muş.