• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı mı sahiplendirmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şeyma D.

Paylaşımcı
İyi akşamlar 1 tane de sultan papağanım var. Sultan papağanı mı işe başladığım için sahiplendirmek istiyorum. 1 seneye yakındır ben bakıyorum 3. Sahibiyim. Evde benden başka ilgilenen yok ben yokken bütün gün kafesin içinde kalacak bunun olmasını istemiyorum. Kafesini vermeyeceğim 2 tane muhabbet kuşum var onlara kullanacağım.
O yüzden :
1. Büyük kafesi olan biri
2. Onunla ilgilenip konuşacak biri
3. Durmadan kafesin içinde tutmayacak biri olsun istiyorum.

Kendisi erkek yanına dişi istiyor. Dişi kuşu olupta yanına eş almak isteyen biri olsa dahada iyi olur.
İstanbul / Üsküdar da ikamet ediyorum.

papağan selami

Aktif Üye
İyi akşamlar 1 tane de sultan papağanım var. Sultan papağanı mı işe başladığım için sahiplendirmek istiyorum. 1 seneye yakındır ben bakıyorum 3. Sahibiyim. Evde benden başka ilgilenen yok ben yokken bütün gün kafesin içinde kalacak bunun olmasını istemiyorum. Kafesini vermeyeceğim 2 tane muhabbet kuşum var onlara kullanacağım.
O yüzden :
1. Büyük kafesi olan biri
2. Onunla ilgilenip konuşacak biri
3. Durmadan kafesin içinde tutmayacak biri olsun istiyorum.

Kendisi erkek yanına dişi istiyor. Dişi kuşu olupta yanına eş almak isteyen biri olsa dahada iyi olur.
İstanbul / Üsküdar da ikamet ediyorum.
Kuş hala duruyormu

Esperospinoza

Paylaşımcı
Merhaba kuş sahiplenmek istiyorum hala güncelse yazdığınız içiniz rahat olabilir. Kendi papağanıma nasıl baktığımın görüntülerini size atabilirim

Şeyma D.

Paylaşımcı
Kuşumu sahiplendirdim. Uzun zamandır siteye girmediğim içinde mesajları görmedim. Konuyu kapatabilir misiniz @Şehmus BAKIR bey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt