• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı mı almalıyım Muhabbet kuşu mu?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tahta tüneğe geçelim lütfen 🙏 dışkıyı kontrol edelim 2-3 güne düzelir diye düşünüyorum şimdi stresinden değişmesi normal

nazsude

Yeni Üye
Tahta tüneğe geçelim lütfen 🙏 dışkıyı kontrol edelim 2-3 güne düzelir diye düşünüyorum şimdi stresinden değişmesi normal
Tamamdır yarın tahta tünek alacağım teşekkür ederim 😊 1 2 gün sonra dışkı resmini tekrar atacağım

nazsude

Yeni Üye
Geldiğinden beri yem yemesine rağmen su içmiyor üstüne 2 suluk bile taktım ama hiç içmedi. Çok fazla hareketli oyuncu resmen suyu içmek yerine ayağını içine sokuyor 😄 yinede endişeleniyorum bu kadar uzun süre su içmemesi normal mi

İbrahim K.

Aktif Üye
Geldiğinden beri yem yemesine rağmen su içmiyor üstüne 2 suluk bile taktım ama hiç içmedi. Çok fazla hareketli oyuncu resmen suyu içmek yerine ayağını içine sokuyor 😄 yinede endişeleniyorum bu kadar uzun süre su içmemesi normal mi
Çok az içtikleri için görmemiş olabilirsin su içmese geldiği günden bugüne yasamazdi

İbrahim K.

Aktif Üye
Elinde falan tutmana rağmen gayet sakin uysal duruyor videosunu da görmek isteriz müsait zamanda :)

nazsude

Yeni Üye
Elinde falan tutmana rağmen gayet sakin uysal duruyor videosunu da görmek isteriz müsait zamanda :)
Isırgan aslında elimi uzatınca ısırmaya çalışıyor😅 kafeste de hiç yerinde durmuyor ordan oraya zıplayıp oynuyor ötüyor

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Doğaları gereği av içgüdüsüyle yaşarlar. Eve ortama alışkın da olsalar bizim göremediğimiz zamanda içerler. İçiyordur mutlaka merak etmeyin 🤭