• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı mı almalıyım Muhabbet kuşu mu?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
aldığım kuşa 4 aylık dediler ama yetişkin sanırım tam anlayamadım bilmiyorum. Geldiğinden beri çok korkak titriyor ve çok net bir anda nefes sesi geliyor normal mi acaba. Bileğinde mavi bileklik var buna 2017 ve 2023 diyorlar anlamş değilim geri mi iade etsem
O nefes sesinin videosunu ve dışkısının fotoğrafını görebilir miyim 🙏

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sırt tüylerine bakınca yavru gibi de görünüyor ya ama 🤔 ben önceki fotoğrafta ayağına bakarak yetişkin olabileceğini düşünmüştüm emin olamadım şu an 🤔

nazsude

Yeni Üye
Sırt tüylerine bakınca yavru gibi de görünüyor ya ama 🤔 ben önceki fotoğrafta ayağına bakarak yetişkin olabileceğini düşünmüştüm emin olamadım şu an 🤔
Başka bir petshopa da gösterdim o da dediki gagası uzamış tüy dökmüş yetişkin gibi duruyor dedi

nazsude

Yeni Üye
bide geldiğinden beri bu şekilde asılı duruyor yorulmuyor mu bu tüneğe çıkmıyor

nazsude

Yeni Üye
Kendini orda güvende hissettiği için öyle duruyordur.
Hayırlı olsun kuşunuz.

Mesajları okuyunca sultan sahiplenesim geldi. :)
teşekkür ederim ama yarın iade edip muhabbet kuşu almayı düşünüyorum. Kaç tane petshopa gittim yavru diye bana yetişkin kuşu gösterip durdular. Sanırım bu da yetişkin ve bu güvenip güvenmeme şeyinden yoruldum

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Çok ısırıyor mu ya da tislamasi var mı

nazsude

Yeni Üye
Çok ısırıyor mu ya da tislamasi var mı
geldiğinden beri titriyor ve kafeste kaçışıyor, elime almadığım için ısırmadı hiç ama daha çok korkak bir kuş. Tıslama nasıl oluyor bilmiyorum ama yukarıda attığm videodaki gibi ses çıkarıyor burnundan nefes veriyormuş gibi sesli bir ses. Videoya yukarıdan bakabilirsiniz

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Tislama var ama normal Şehmus hiç baksın sonra değiştirme kararı alın güzel bir kus gibi duruyor

Melike C.

Aktif Üye
geldiğinden beri titriyor ve kafeste kaçışıyor, elime almadığım için ısırmadı hiç ama daha çok korkak bir kuş. Tıslama nasıl oluyor bilmiyorum ama yukarıda attığm videodaki gibi ses çıkarıyor burnundan nefes veriyormuş gibi sesli bir ses. Videoya yukarıdan bakabilirsiniz
Korkması tıslaması çok normal sultanlar muhabbetlerden biraz daha belirgin tepki veriyorlar ama çok güzel nir kuş maşallah 😊 yaşını bilemiyorum ama güzel bir kuş ve korkması çok normal

nazsude

Yeni Üye
Korkması tıslaması çok normal sultanlar muhabbetlerden biraz daha belirgin tepki veriyorlar ama çok güzel nir kuş maşallah 😊 yaşını bilemiyorum ama güzel bir kuş ve korkması çok normal
daha önce hiç sultan papağan bakmadım aslında endişelenmiştim hareketlerinden falan korkudan ölücek gibi duruyor tüneğede konmayınca. Evet çok güzel kuş aslında☺ umarım yavrudur ya