• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Sultan Papağanı mama

Vahdettin

Yeni Üye
Forma yeni üye oldum inşallah doğru yere yazmışımdır çift sultan papağanım var mama yemiyorlar bunlara mama yerine yulaf versem veya kenevir falan yavru almamda faydası olur mu yada siz değerli kardeşlerimin önereceği birşeyler var mı birde kuşlarım 3 haftadır yuvaya girip çıkıyorlar ama bir türlü çiftleşme olmuyor nedeni ne olanbilir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Forma yeni üye oldum inşallah doğru yere yazmışımdır çift sultan papağanım var mama yemiyorlar bunlara mama yerine yulaf versem veya kenevir falan yavru almamda faydası olur mu yada siz değerli kardeşlerimin önereceği birşeyler var mı birde kuşlarım 3 haftadır yuvaya girip çıkıyorlar ama bir türlü çiftleşme olmuyor nedeni ne olanbilir
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz
Kuşların foto ve video yollayın bakalım.. yuva hazırlığı varsa bu iyi bir durum kenevir ve güzel bir mama verin faydası olur bide kalamar kemigi ve kum verin

Vahdettin

Yeni Üye
Mama veriyorum yemiyorlar kırmızı pancar havuç yumurta daha bir çok ürünü karıp veriyorum ama mamaya bakmıyorlar muhabbet çiftleri anında bitiriyor sultan lar yemiyor resim çekip atayım

Vahdettin

Yeni Üye
Veriyorum iki türlüde denedim şimdi yulaf ve kenevir vermeyi düşünüyorum kısılmalarına faydası olur mu

Sevginaz Bayar

Yeni Üye
Muhabbet Kuşu Sahibiyim Kuşum 3 aylık Erkek Son Günlerde Çok Kaşınıyor Baya Araştırdım Bit Bulaşma İhtimalini Fakat Kuşum Kaşınma Dışında Başka Bir Eylemde Bulunmuyor Sizce Tüy Değişiminden Dolayı Olabilirmi?:unsure:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Muhabbet Kuşu Sahibiyim Kuşum 3 aylık Erkek Son Günlerde Çok Kaşınıyor Baya Araştırdım Bit Bulaşma İhtimalini Fakat Kuşum Kaşınma Dışında Başka Bir Eylemde Bulunmuyor Sizce Tüy Değişiminden Dolayı Olabilirmi?:unsure:
Merhaba bu soruyu sorun cevaplayalımda konu açarak sorarsanız böylece herkesin yorumlarını alırsınız.

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Hazır mama denedinizmi video fotograf ekleyin şehmus abinin dediği gibi daha kolay olabilir cevap bulma olasılığı.

Üst Alt