• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı kursakta şişlik!

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Sabah sultan papağanım kolumun altında kaldı fark edince direk çektim kolumu ama 1 sn felan hafif bir baskı olmuştur.
Sonrasında iki kanadını hafif yana açıp bir süre öyle bekledi hareket etmeden. Daha sonra haraket etti uçtu. Hatta bir kaç defa su içti. 10 saat felan geçti halen hareketsiz durgun, yemek yemiyor ve tüy bakımı yapmıyor kursağında şişlik var hava dolu gibi. Kafesine gidip zeminde oturuyor. Kursakta ki bu şişlik nasıl geçirilir bilgisi olan var mı?
Dışkısıda sağlıksız!

Ekli dosyalar

Mert.

Eski Forumcu
Kursağında masaj yapıyorlardı. Yavru kuşlarda annesi hava basınca ama düzelir bilmiyorum geçmiş olsun kuş aça benziyor bir elle besleme yapın ama hava var diye beslenirmi bilmiyorum hocalarım görünce yorumluyacaktik

Son düzenleme:

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Kursağında masaj yapıyorlardı. Yavru kuşlarda annesi hava basınca ama düzelir bilmiyorum geçmiş olsun kuş aça benziyor bir elle besleme yapın ama hava var diye bezlenirmi bilmiyorum hocalarım görünce yorumluyacaktik
Yemiyor elle besleme de yaptırmıyor

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Hafif bastırmadan havayı çıkartmaya çalıştım kustu. Zaten çok yemek yememişti boştu kursağı yemek nasıl kusar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ciğerlerle ilgili bir sorun olsa gerek abi İstanbulda mısın yoksa gittin mi? Bana WhatsApptan videosunu atar mısın 👍

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Ciğerlerle ilgili bir sorun olsa gerek abi İstanbulda mısın yoksa gittin mi? Bana WhatsApptan videosunu atar mısın 👍
Gittim 1 ay oldu! Dün hiç bir şeyi yoktu bugün oldu ezilme gibi bişe olmuştur. Anlamadığım kursak neden şişti! Çok baskı yapmadım zaten fark ettim hemen çektim kolumu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Gittim 1 ay oldu! Dün hiç bir şeyi yoktu bugün oldu ezilme gibi bişe olmuştur
Kursak balon olup yine iniyor mu? Nefes alıp verirken mi yapıyor yoksa sabit bir balonluk mu var ?

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Kursak balon olup yine iniyor mu? Nefes alıp verirken mi yapıyor yoksa sabit bir balonluk mu var ?
Nefes alırken şişmiyor, nefesi alışı felan normal koku da yok, akşam daha büyük şişti sonra biraz azaldı. Hemen hemen geçti gibiydi 1 saat sonra tekrar şişti

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Nefes alırken şişmiyor, nefesi alışı felan normal koku da yok, akşam daha büyük şişti sonra biraz azaldı. Hemen hemen geçti gibiydi 1 saat sonra tekrar şişti
Ciğerleri ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum bana video at hocama bir yollayım yapılacak birşey varsa yardımcı olalım

Üst Alt