Sbk Aktif Üye Katılım 24 Mar 2022 Mesajlar 72 Tepkime puanı 27 Puanları 18 4 May 2022 #1 Merhaba sultan papağanım var bu ballı krakerden yemesi doğru mu bir zararı var mı acaba bazı kişiler şekerli verilmez kör eder diyor
Merhaba sultan papağanım var bu ballı krakerden yemesi doğru mu bir zararı var mı acaba bazı kişiler şekerli verilmez kör eder diyor
ebrares Müdavim Katılım 1 Haz 2021 Mesajlar 505 Tepkime puanı 501 Puanları 93 Yaş 24 4 May 2022 #2 Bal değil yapışkan var kimyasal o yüzden zararlı vermeyin
Sbk Aktif Üye Katılım 24 Mar 2022 Mesajlar 72 Tepkime puanı 27 Puanları 18 4 May 2022 #3 ebrares' Alıntı: Bal değil yapışkan var kimyasal o yüzden zararlı vermeyin Genişletmek için tıkla ... Anladım teşekkür ederim
ebrares' Alıntı: Bal değil yapışkan var kimyasal o yüzden zararlı vermeyin Genişletmek için tıkla ... Anladım teşekkür ederim
Feyza T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 8 Şub 2022 Mesajlar 6,615 Tepkime puanı 9,158 Puanları 113 Yaş 33 4 May 2022 #4 Sbk' Alıntı: Merhaba sultan papağanım var bu ballı krakerden yemesi doğru mu bir zararı var mı acaba bazı kişiler şekerli verilmez kör eder diyor Genişletmek için tıkla ... Şekerli den ziyade, bunlarda kimyasal maddeler kullanılıyor tohumların yapışması için, üstelik tarihi geçmeye yakın olan tohumları kullanıyorlar. Bu yüzden kuşlarımız için zararlı, kullanmamanızı tavsiye ederim
Sbk' Alıntı: Merhaba sultan papağanım var bu ballı krakerden yemesi doğru mu bir zararı var mı acaba bazı kişiler şekerli verilmez kör eder diyor Genişletmek için tıkla ... Şekerli den ziyade, bunlarda kimyasal maddeler kullanılıyor tohumların yapışması için, üstelik tarihi geçmeye yakın olan tohumları kullanıyorlar. Bu yüzden kuşlarımız için zararlı, kullanmamanızı tavsiye ederim
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 5 May 2022 #5 Sbk' Alıntı: Merhaba sultan papağanım var bu ballı krakerden yemesi doğru mu bir zararı var mı acaba bazı kişiler şekerli verilmez kör eder diyor Genişletmek için tıkla ... Daldarı vermeyi dener misiniz.
Sbk' Alıntı: Merhaba sultan papağanım var bu ballı krakerden yemesi doğru mu bir zararı var mı acaba bazı kişiler şekerli verilmez kör eder diyor Genişletmek için tıkla ... Daldarı vermeyi dener misiniz.
Sbk Aktif Üye Katılım 24 Mar 2022 Mesajlar 72 Tepkime puanı 27 Puanları 18 5 May 2022 #6 Rodiena' Alıntı: Daldarı vermeyi dener misiniz. Genişletmek için tıkla ... Daldarı veriyorum çok da seviyor ben hani bir zararı yoksa belki bu da hoşuna gider diye almıştım
Rodiena' Alıntı: Daldarı vermeyi dener misiniz. Genişletmek için tıkla ... Daldarı veriyorum çok da seviyor ben hani bir zararı yoksa belki bu da hoşuna gider diye almıştım