• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sultan papağanı korkuyor

osseyettino

Aktif Üye
2 buçuk aylık olduğu söylendi 3 gündür bakıyorum biraz ürkek ama sanki biraz biraz elime alıştı yem yememesi tedirgin etti nadir olarak kafesin altına koyduğum yemleri yiyor yemlikten yemedi hiç kafesin altında ızgara yokken yerden yiyor bu arada ama okuduklarıma göre ızgara olması gerekiyormuş ızgarayı koyduğumda ise hiç aşağı inmedi bu seferde yem yemeyecek ne yapmam gerekiyor ızgara koymadan hergün altını temizlesem yeterli olur mu

EnesGenç

Eski Forumcu
Keşke yere alistirmasaydiniz. 3 gün daha erken gibi yeni alındığı için. Yemligini takın. Gozlemleyin . Yemezse elle besleme gerekebilir

osseyettino

Aktif Üye
Keşke yere alistirmasaydiniz. 3 gün daha erken gibi yeni alındığı için. Yemligini takın. Gozlemleyin . Yemezse elle besleme gerekebilir
yemlik hep vardı ama hiç yemiyodu gün içerisinde yalnız kalıyor onun için yere koymayı düşünmüştüm işe yaradı gibi ama genede yere koymuyım mı yemlikten yemesini mi bekliyim

Murat Halisdemir

Müdavim
Sütlaç kesesi var toprak ona koy yere ondan yer ızgara dursun dışkısına ulaşmasın ayağina yapisir mikrop kapar göz den rahatsizlanir e coli kolay yakalanır diski icinde kuş

Murat Halisdemir

Müdavim
Yumurta maması + yem servisi bunla yapıyorum yerde yemeyi seven kuşlar için akılli yemlik alıştır ama ilerde ondanda yesin 👍

Murat Halisdemir

Müdavim
Yavru 3 günlük yeni geldiyse yem hemen yemez ortam alışma süreci var kafese yeni evine alışınca cana var gibi yer sonradan

Üst Alt